eşim abisi için bankadan kredi çekecek ev alması için bizim daha kendi evimiz yok 4 aylık evliyiz abisi ödeyecekmiş krediği ama ben istemiyorum tartışıyoruz bu yüzden zaten 700 tl kira vveriyoruz aldıgı 2000 lira para 10 yıl dan bahsediyo vadesini bide deli olcam yaa ben bişey istediğmde sen çalış alırız yaparız diyoo istediğim hiç birşeyi yapmıyor bende surat yapıyorum ister istemez ne yapmalıyım yaaa hata yapmak istemiyorumm Bİ AKIL VVERİN YAA lütfen
eşim abisi için bankadan kredi çekecek ev alması için bizim daha kendi evimiz yok 4 aylık evliyiz abisi ödeyecekmiş krediği ama ben istemiyorum tartışıyoruz bu yüzden zaten 700 tl kira vveriyoruz aldıgı 2000 lira para 10 yıl dan bahsediyo vadesini bide deli olcam yaa ben bişey istediğmde sen çalış alırız yaparız diyoo istediğim hiç birşeyi yapmıyor bende surat yapıyorum ister istemez ne yapmalıyım yaaa hata yapmak istemiyorumm Bİ AKIL VVERİN YAA lütfen
Allaha şükür yok ama anlam veremiyorum bende deli olcamm yaaYa böyle salak erkekler oldukça kadınların daha çok çekeceği var. Kanser olsa ameliyat olması gerekse neyse de ev için de kredi verilmez ki yaaa. Kocan nasıl oluyor da bunları düşünemiyor anlamıyorum. Ayrıca siz daha yeni evlisin arkadaşım sizin hiç mi borcunuz harcınız yok ya bir de kredi çekiyorsunuz. Nasıl cesaret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?