arkadaşlar büyük bi derdim var lütfen yardımmm edin banaaaa:(:(

benimde aklıma.. annneniz bu kadar hasta bukdr kötü durumdaken hiçte işe yaramayan ayrıca zararı olan birile neden evlendi sorusu geliyo ..??

canim benim ya uzulme lutfen, sabrin sonu selamet olur insallah Allah in izniyle,
anliyorum seni canim. esin bile simdi hareket ederken tedirgin oluyodur gozlerine batiyo mu ki diye.
ama inan bana esinle cok mutlu olucaksiniz, cunku esin ailesine sirtini donup sana gelmis ve herseye ragmen senin hatrin icin ses cikarmiyo ve sende herseye ragmen esine desteksin, Emin ol temeliniz cok saglam oluyo.
Allah a sigin canim, Rabbim bi kapi acar size insallah hayirlisiyla kendi evinize gecer bi omur mutlu olursunuz.
ALLAH diyen aldanmazmis. Allah im duyar insallah sesini.

benimde aklıma.. annneniz bu kadar hasta bukdr kötü durumdaken hiçte işe yaramayan ayrıca zararı olan birile neden evlendi sorusu geliyo ..??

dediğim gibi canım annem yazın iyileşiyo nasıl bi hastalık bi anlasam bu yaz yine iyiyken tanıştı yani bana göre iyi ama dr göre değil çünkü annem çok sesiz sakin bi kadınken bu hastalıkdan sonra iyi olduğunda bile farklı bi kadın sürkli konuşan alışveriş yapan hep gülen sabahlara kadar uyumayan hayatında hiç sigara içmeyen kadın günde 2paket sigara içen biri oldu tabi kışın pat yine yatak busefer sesiz sakin ağlayan benim gözümün içine bakan bi kadın offffff offffff neden evlendin diyorum amaaaaaaaaaaa cevabını hala bende net almış değilimmmmmmmmm

Son düzenleme:
allah binkere razı olsun canım senden negüzel söyledinn.. rabbim büyüktürr elbet bu zor günlerden sonra bize kapı açıcaktır..şükür allahıma isyan etmiyorum sağlığımız sıhatimiz yerinde sadece üzülüyorum dert ediyorum ama mevlamm okadar büyükki elbet bize yol göstericektir inşşş

yazdıklarını baştan sona kadar okudum, gerçekten çok zor bir durum. allah yardımcınız olsun. ama gördüğüm kadarıyla annen 2 yıldır tedavi olamamış durumda ve hasta haliyle aldığı kararların acısını hep birlikte çekiyorsunuz.
önce anne eve dolaylı yoldan hepinize yardımcı olmak lazım. bunun için bence annenin gittiği doktor yerine başka bir doktora daha gitmelisiniz, çünkü burdan anladığım kadarıyla ilaçları yeterli gelmiyor hatta şunu bile söyleyebilirim bir psikiyatri merkezinde yatarak bile tadavi görmesi gerekebilir (bana özel mesaj atarsan ayrıntılı konuşabiliriz).
ikincisi baba evinde yabancı bir adamla yaşamak gerçekten de zor. ama madem bu evde sizinle yaşamaya başlamış durumda (ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama) tavır koyabilirsin, sonuçta herkes geldiği yeri bilmeli.sen annene bakmasan onun başına kalacak (bunu kötü anlamda söylemiyorum kesinlikle ama ne yazıkki insanlar böyle düşünebiliyor) ve bu durumdan pek de memnun olmayacak.
üçüncü olarak eşinle birbirinize destek olmanız gereken zor bir sınavdan geçiyorsunuz. sen bu ailede kilit hatta denge taşı konumundasın, ve umarım herşeyi olması gerektiği gibi düzene koyabilirsin.

bu yaşadıklarının doğulu olmakla alakası nedir anlayamadım

evet canım haklısın zaten tavrımı almış durumdayım konuşmuyorum okişiyle iki gündür.ama adam işte rahat yeterince.. annemin tedavisi sürüyor çok iyi drlarda ama sorun annem yatakdan kalkıp iyileşitiğinde ilaçlarını kendiliğinden kesiyo ve ilaç bünyeden atıldığında tekrar yatağa düşüyor dr dediği ise ömür boyu kullanmalısın ..

yani diyoki doğulu bi aile; örf adetleri böle deil ama eşimin ailesi sırtını döndü evlatlarına demeye çalışmış arkadaş

pardon ben yanlış anladım ama genelde (bende doğuluyum ) aileler hep kendi istediği kızlar olsun isterler olmadığı zamanda burunlarından fitil fitil getirirler üzüldüm durumuna arkadaşın allah yardımcısı olsun

Olumsuz her düşünce bir yenisini getirir. Sorunlarınız var, bunları çözümlemenin yolu 'keşke' ler le uğraşmak değil. Sonuçta olmuşa çare yoktur. İletişim çok önemli hepimizin hayatında. Anne ile herdaim güzel, olumlu mantıklı konuşarak onu hayata motive edebilirsiniz. Şu durumda mantıklı görünen bana göre tabi; annenin, size bu kadar zararı dokunan bir eşten boşanması...Ama tabi önce bunu onun da görmesini sağlamak gerekiyor. Konuşarak bu çözülebilir belki. Eşinizi çok sevdiğinizi düşünüyorum, hepimizin yaptığı gibi iyi-kötü günde destek olmak durumundasınız. Siz bir ailesiniz ve aile demek birlik-beraberlik demek. Aşılamayacak görünen tüm dertler,inanın aslında biz onları öyle gördüğümüz için aşılamıyor. Eşinizle konuşarak çalışmanız yolunda mantıklı çözümler bulabilirsiniz. Örneğin evinizde çocuk bakabilirsiniz, hem anneyi de yalnız bırakmamış olursunuz. Ya da el işleri yapılıp satılabilir. Belki anneniz de yardımcı olur size, böylece yaşama tutunması daha kolay olur belki meşkale sayesinde. Allah iyi düşünenlerle beraberdir bunu sakın unutmayın. Kötü-olumsuz düşüncer ise şeytanın işidir. Her zaman güzel düşünüp tanrıya sığınarak, şeytanı deli edebilirsiniz. Yolunuz açık olsun. Sevgiler.

dua etmekten başka bir şey yapamıyorum.Allah ne muradınız varsa bir an önce hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Eleştirmeye belki hakkım yok ama annenizin yaptığı şey hiç doğru değil.Son derece bencilce.Damadı,oğlu,kızı yanında olduktan sonra,siz onca fedekarlık yaptıktan sonra evlenmesi çok ama çok bencilce.Babanızın vefatından sonra ağır bir depresyona girmiş.Keşke doktora götürseymişsiniz.Depresyondan çıkışın evlenmek olacağına nasıl inandıysa artık ( kesin çok bilmiş birileri akıl vermiş,duygusal çöküntüde olduğundan etkilenmiştir ) Evlendiği adamdaki pişkinliğe akıl sır erdiremedim doğrusu.En kötüsü henüz ergenlik döneminde olan erkek kardeşiniz kimbilir ne kadar etkileniyordur tüm bu olan bitenden

Eşinizi de ayrıca kutluyorum.Gerçek sevgi işte budur.Sizinle bir ömür geçirebilmek için nelere göğüs germiş.İnşallah uğruna bunca fedekarlık yaptığınız yuvanızın başına bir şey gelmez eşinizin kıskançlığı bir kenara bırakıp sizin de çalışmanıza müsade etmesi lazım.İkna etmenin yollarını aramalısınız.Eminim çok dil dökmüşsünüzdür ama kesinlikle ayrı bir eve cıkmanız lazım.İstanbul çok pahalı bir şehir.Orada maddi imkansızlıklarla ayakta kalmaya çalışmak gerçekten çok zor.İçinde bulunduğun durumu o kadar derinden hissettim ki.Hele de artık kimsenin kıymetini bilmediğini "sevgi" denilen yüce duyguya bu kadar sahip çıkmış 2 insanın yaşadıkları karşısında üzülmemek elde değil.

allah razı olsun canım arkadaşım güzel dileklerin için rabbim büyükdür elbet doğrulucaz inanıyorumm yeterki hep bizimsevgimiz böle devam etsinn eşimi allah başımdan eksik etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…