- 5 Aralık 2014
- 1.026
- 767
- 88
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Ahahahaa:) ne guzel bir tepki bu boyle:)Yemin et, azme bak : ) Öp annenin ellerinden...
Bende bu yıl itibariyle 28 yaşındayım ve kpssye (5 yıl aradan sonra) ilk kez hazırlanıyorum. Geç değil28 yasındayım özel sektörde pek düzenli çalışamadım açıkçası güzel bir okulda işletme okudum bırde sosyal hızmetler okuyorum şimdilik..istanbulda yasıyorum kpss girmek mantıklımı? hafta sonları kursa gitmeyi düşünüyorum ? ama doğu karadeniz gelir diye tırsıyorum biazkazansam dahi.. çünkü artık evlenmemde gerekıyo doğuya gidersem kendime eş bulamam .. Yada mali müşavırlık işine gireyim diyorum ama onun içinde cok ugrasmak gerekiyor sanırım yabancı dilim pek iyi deği benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Ahahahaa:) ne guzel bir tepki bu boyle:)
Dogu cikarsa mi ne alakasi var tercih yapmassin doguda cikmaz bu kadar basit dogu karadenizin nesi varmis hem rize mukemmel bir yer memleketin hasi hem de
Yaa tercih yaparken yazmassin bir de istegim disinda atanmak istiyorum sece egini isaretlemessen ne guney ne dogu ne de karadeniz cikarÖn yargıları varsa arkadasın...
Artık bu kadar yorum ve olumlu yazılardan sonra sen kesin çalışmaya baslarsın diyorum ben :)Aynen ben artık bıktım rahat bır iş istiyorum memurıyet hos geliyor saatlerı maasıda ıyı
Uff sanki atandin da doguyu karadenizi begenmen, koca bulamaman kusur kaldi yaa : ))))))))))))
28 yasındayım özel sektörde pek düzenli çalışamadım açıkçası güzel bir okulda işletme okudum bırde sosyal hızmetler okuyorum şimdilik..istanbulda yasıyorum kpss girmek mantıklımı? hafta sonları kursa gitmeyi düşünüyorum ? ama doğu karadeniz gelir diye tırsıyorum biazkazansam dahi.. çünkü artık evlenmemde gerekıyo doğuya gidersem kendime eş bulamam .. Yada mali müşavırlık işine gireyim diyorum ama onun içinde cok ugrasmak gerekiyor sanırım yabancı dilim pek iyi deği benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Evet ama doğu falan olursa ne olacak? düşünsene evlılık hayal olurkursa kayıt olayım dımı? yerine göre düşünürüm artık
Beni düşündüren doğuda bir yeri tutturursam nasıl evlenicem cokmu derin düşünüyorum ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?