• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bu yaştan sonra kpss mantıklımı?

28 yasındayım özel sektörde pek düzenli çalışamadım açıkçası güzel bir okulda işletme okudum bırde sosyal hızmetler okuyorum şimdilik..istanbulda yasıyorum kpss girmek mantıklımı? hafta sonları kursa gitmeyi düşünüyorum ? ama doğu karadeniz gelir diye tırsıyorum biaz:KK43: kazansam dahi.. çünkü artık evlenmemde gerekıyo doğuya gidersem kendime eş bulamam .. Yada mali müşavırlık işine gireyim diyorum ama onun içinde cok ugrasmak gerekiyor sanırım yabancı dilim pek iyi deği benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Bende bu yıl itibariyle 28 yaşındayım ve kpssye (5 yıl aradan sonra) ilk kez hazırlanıyorum. Geç değil;)

Dogu cikarsa mi ne alakasi var tercih yapmassin doguda cikmaz bu kadar basit dogu karadenizin nesi varmis hem rize mukemmel bir yer memleketin hasi hem de

bende 4 sınıftayım sosyal hizmet okuyorum 23 yşındayım. 45 yaşlarında bir arkadaşım var benimle aynı okuyor kadın benden daha çok çalışıyo ben büte kalıcam mesela büyük ihtimal o benden daha azimli kesin geçer bütün dersleri :KK53: o yaşla hala çabalıyorsa sende çabala malısın 28 yaş ne ki.

Birde doğuda niye kendine eş bulamıyon onu anlamadım doğuda adam yokmu ahahaha asıl orda dolu memur adamlar var arkadaş ortamı o biçim bulursun :)

Sen doğuya takmışsın. Nasibinin orda olmadığını nerden biliyosun. Ayrica benim guzel bir isim olsa memleketin en ücra köşesinde yapmaya raziyım yeter ki bu işsizlik diyarında işsiz kalmayalim..

Canim arkadasim insan isterse neler yapmaz ki bolumun guzelmis iyi bir caalisma ile atanirsin. Vede yasinda ne varmis genceciksin daha

Secenekler arasında karar vermek senin vereceğin bir karar. 28 yaş geç bir yaş değil. Sınava girebilirsiniz.

ya ben 33'ünde uni okuyan biliyorum... yas ne alaka yaa???
hem fizanda da olsan, Allah evlenecegin insani yazmissa anlina, nerde olursan ol, orda gelir bulur seni!
okumak mi istiyorsun? oku güzel kardesim...! meslegini al eline, diplomani al... önce kendi ayaklarinin üzerinde duracak bir insan ol; evlilik hayatinda ikinci planda kalsin...
simdi, meslegim var durumumda iyi diyeceksin belki, ben durumundan bahsetmiyorum (her ne kadar anlatamasamda)
daha çok ideallerinin pesinden kosman için gaz vermeye çalisiyorum...!
umarim ise yarar... =)

Keşke ben doğu karadeniz'e atanabilsem :KK36:
Özel sektörde senelerini çürütmektense şurada birkaç yıl dirseklerini çürüt sonra ekmeğini ye canım. Başarılar (=

ah ah kpss ömrümü yedin ömrümü :) 2014 sınavından 83 aldım. önlisans mezunu olarak ama tabisi atanmak %01 ihtimal. zira benim bölümümden alım olmuyor. düz memurlukta 83 le çok zor :/

Uff sanki atandin da doguyu karadenizi begenmen, koca bulamaman kusur kaldi yaa : ))))))))))))

Dogru söylüyorsun gerçi ama ne bilim koskoca istanbulda bulamadım (gerçi buldumda olmadı) o küçücük yerde sevebılecegım bırı cıkarmı dıye endişeleniyorum evli olsam esımle heryere gıderdım valla

Önceliğin evlilik mi iş mi önce ona karar vermelisin. Bu yaşa kadar batıda bulamamışsın eş adayını başka yerde karşılaşmayacağın ne malum. Sen kariyer hedeflerine odaklan.

28 yasındayım özel sektörde pek düzenli çalışamadım açıkçası güzel bir okulda işletme okudum bırde sosyal hızmetler okuyorum şimdilik..istanbulda yasıyorum kpss girmek mantıklımı? hafta sonları kursa gitmeyi düşünüyorum ? ama doğu karadeniz gelir diye tırsıyorum biaz:KK43: kazansam dahi.. çünkü artık evlenmemde gerekıyo doğuya gidersem kendime eş bulamam .. Yada mali müşavırlık işine gireyim diyorum ama onun içinde cok ugrasmak gerekiyor sanırım yabancı dilim pek iyi deği benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Evet ama doğu falan olursa ne olacak? düşünsene evlılık hayal olur:KK43: kursa kayıt olayım dımı? yerine göre düşünürüm artık

Beni düşündüren doğuda bir yeri tutturursam nasıl evlenicem cokmu derin düşünüyorum ne:)

Bence siz okulu,sınavı,atanmayı falan boşverin.Önceliğiniz değil zaten.Atanacağınız kesinleşmiş sanki de,yer beğenmiyorsunuz.İçinize sinen birini bulunca evlenin,zira önceliğiniz bu.

Back