- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 38
- Konu Sahibi hayalkenti
-
28 yaş kpss için mantıklı da sizin doğuda evlenemem, evlenmem gerek gibi nedenleriniz vs. çok mantıksız. Sizin yerinizde olsam doğru düzgün sınava çalışır ve beklentilerimi karşılayabilecek bir yere atanmaya bakardım.
Bence geç değil. Neden olmasın? Çalıştığınız bir işiniz var mı şu an ve ne iş yapıyorsunuz?
Dogma büyüme istanbulluyum bende canim ve bu sene atandim doguya geldim. Ve gordum ki hicte on yargilarimdaki gibi olmadığını farkettim tabiki istanbuldan sonra zor alismasi ama asla yasanmaz degil. Ayrica tabiki yasadigin sehire gore degisir ama ben mutluyum sukur. ( 2.5 aydir istanbulu gormedim cok cok ozledim tabiki yarin istanbuldayim insallah kalbim pir pir :) ama yine de sukrediyorum ) bence kesinlikle denemelisin...
Haftasonu kurs dediğiniz için hafta içi çalıştığınızı varsayarak sordum. KPSS'ye girmek için yaşınız geç değil ama ben sağdan soldan çok duyuyorum, doğru mu bilmiyorum ama insanlar iyi hazırlanıp çok yüksek puan aldıkları halde (85-95'ten bahsediyorlar) atanamıyorlar vs. İlginç birşey bu KPSS. Yaşınız geç falan değil de iğrenç bir sistemin içindeyiz biliyorsunuz.Hayır ya bır ara muhasebeyle uğraşıyordum 6 aydır çalışmıyorum degısık ıslerde calıstım durdum
Haftasonu kurs dediğiniz için hafta içi çalıştığınızı varsayarak sordum. KPSS'ye girmek için yaşınız geç değil ama ben sağdan soldan çok duyuyorum, doğru mu bilmiyorum ama insanlar iyi hazırlanıp çok yüksek puan aldıkları halde (85-95'ten bahsediyorlar) atanamıyorlar vs. İlginç birşey bu KPSS. Yaşınız geç falan değil de iğrenç bir sistemin içindeyiz biliyorsunuz.
İşletme bölümü 4 yıllık,sosyal hizmetler 2 yıllık değil mi ? Sosyal hizmetleri 4 yıllığa tamamlayabilirseniz KPSS sınavına sosyal hizmetlerden girin atanma şansı daha çok olur.Şimdi istesenizde sosyal hizmetlerden giremezsiniz eğer 2 yıllık ise, ama lisansa tamamlayıp girin derim ben.28 yasındayım özel sektörde pek düzenli çalışamadım açıkçası güzel bir okulda işletme okudum bırde sosyal hızmetler okuyorum şimdilik..istanbulda yasıyorum kpss girmek mantıklımı? hafta sonları kursa gitmeyi düşünüyorum ? ama doğu karadeniz gelir diye tırsıyorum biazkazansam dahi.. çünkü artık evlenmemde gerekıyo doğuya gidersem kendime eş bulamam .. Yada mali müşavırlık işine gireyim diyorum ama onun içinde cok ugrasmak gerekiyor sanırım yabancı dilim pek iyi deği benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Sosyal hizmetler dedikleri şeyi ben de sık duyuyorum bu aralar. Açıköğretimden 4 yıllık sosyal hizmetler okumuş birinin kpss'de şansı olur mu? Yani okumaya değer mi?İşletme bölümü 4 yıllık,sosyal hizmetler 2 yıllık değil mi ? Sosyal hizmetleri 4 yıllığa tamamlayabilirseniz KPSS sınavına sosyal hizmetlerden girin atanma şansı daha çok olur.Şimdi istesenizde sosyal hizmetlerden giremezsiniz eğer 2 yıllık ise, ama lisansa tamamlayıp girin derim ben.
Geçim sıkıntınız yoksa evde oturup kurstan da destek alarak, odaklanarak hazırlanmanız mantıklı bence. Aslında o işin çözülmüşü mevcut ve herkes bunu biliyor.Evet onu bende cok duydum ama yanlış tercih olayı sanırım dershaneye gitmeyi düşünüyorum belkıde işe bıle gırmem sadece dershaneye gıderım sıkıca çalışırım bu iş olayını çözmem lazım
28 yasındayım özel sektörde pek düzenli çalışamadım açıkçası güzel bir okulda işletme okudum bırde sosyal hızmetler okuyorum şimdilik..istanbulda yasıyorum kpss girmek mantıklımı? hafta sonları kursa gitmeyi düşünüyorum ? ama doğu karadeniz gelir diye tırsıyorum biazkazansam dahi.. çünkü artık evlenmemde gerekıyo doğuya gidersem kendime eş bulamam .. Yada mali müşavırlık işine gireyim diyorum ama onun içinde cok ugrasmak gerekiyor sanırım yabancı dilim pek iyi deği benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Evet 4 yıllık sosyal hizmetlerin ataması yüksek,atama puanıda uygun diyorlar,Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi sosyal hizmetlerde 4 yıllık bölümü var ygs ile alıyor puanı 300 üzerinde.2 yıllık sosyal hizmetlerin atanma şansı düşük diyorlar atanması için 4 yıllığa tamAmlanması gerek.Sosyal hizmetler dedikleri şeyi ben de sık duyuyorum bu aralar. Açıköğretimden 4 yıllık sosyal hizmetler okumuş birinin kpss'de şansı olur mu? Yani okumaya değer mi?
Ben 2 yıl önce çok kısır köy gibi bi yere aranmıştım orda evlenemeyeceğimi düşünüyodum îki yıldır memleketimdeyim sosyal güzel bi şehir burda evlenirim diye düşünüyodum hala evlenemiyorymEvet ama doğu falan olursa ne olacak? düşünsene evlılık hayal olurkursa kayıt olayım dımı? yerine göre düşünürüm artık
Evet 4 yıllık sosyal hizmetlerin ataması yüksek,atama puanıda uygun diyorlar,Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi sosyal hizmetlerde 4 yıllık bölümü var ygs ile alıyor puanı 300 üzerinde.2 yıllık sosyal hizmetlerin atanma şansı düşük diyorlar atanması için 4 yıllığa tamAmlanması gerek.
Ya ben şu an halihazırda lisans öğrencisiyim, 3. sınıf. Seneye mezun olacağım ama gelecekten pek umudum yok. Önümüzdeki yıl sınava girsem ve açıköğretim 4 yıllık sosyal hizmetler kazansam bana faydası olur o zaman kpss'de... 2 yıllıklar avantajlı olsaymış daha çok işime gelirmiş.Evet 4 yıllık sosyal hizmetlerin ataması yüksek,atama puanıda uygun diyorlar,Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi sosyal hizmetlerde 4 yıllık bölümü var ygs ile alıyor puanı 300 üzerinde.2 yıllık sosyal hizmetlerin atanma şansı düşük diyorlar atanması için 4 yıllığa tamAmlanması gerek.
Annem 45 yaşında daha yeni girdi :) sorun yok bence28 yasındayım özel sektörde pek düzenli çalışamadım açıkçası güzel bir okulda işletme okudum bırde sosyal hızmetler okuyorum şimdilik..istanbulda yasıyorum kpss girmek mantıklımı? hafta sonları kursa gitmeyi düşünüyorum ? ama doğu karadeniz gelir diye tırsıyorum biazkazansam dahi.. çünkü artık evlenmemde gerekıyo doğuya gidersem kendime eş bulamam .. Yada mali müşavırlık işine gireyim diyorum ama onun içinde cok ugrasmak gerekiyor sanırım yabancı dilim pek iyi deği benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Annem 45 yaşında daha yeni girdi :) sorun yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?