Arkadaslar bu yaştan sonra kpss mantıklımı?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
38
28 yasındayım özel sektörde pek düzenli çalışamadım açıkçası güzel bir okulda işletme okudum bırde sosyal hızmetler okuyorum şimdilik..istanbulda yasıyorum kpss girmek mantıklımı? hafta sonları kursa gitmeyi düşünüyorum ? ama doğu karadeniz gelir diye tırsıyorum biaz kazansam dahi.. çünkü artık evlenmemde gerekıyo doğuya gidersem kendime eş bulamam .. Yada mali müşavırlık işine gireyim diyorum ama onun içinde cok ugrasmak gerekiyor sanırım yabancı dilim pek iyi deği benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Ben şansımı bir kere denerdim.Olur ya belkı yakın bir yerden kazanırsın

özellerde sürünüp boşa zamn kaybetmektense denerdim doğu çıksa da yerine göre düşünürdüm.

28 yaş geç mi yaw
amma yaptınız :))
o yaşta ünv okuyan var :)

Sen 28 e geç diyorsun ben 31 yaşındayım ikinci ünv okuyorum 2.sınıftsyım mezun oldugumda 33-34 yaşında olup kpss gircem hiçbirşey için geç dgl yeter ki yürekten iste!!!

Sen 28 e geç diyorsun ben 31 yaşındayım ikinci ünv okuyorum 2.sınıftsyım mezun oldugumda 33-34 yaşında olup kpss gircem hiçbirşey için geç dgl yeter ki yürekten iste!!!

Evet ama doğu falan olursa ne olacak? düşünsene evlılık hayal olur kursa kayıt olayım dımı? yerine göre düşünürüm artık

28 gec mi yahu? Ben de eger planlarimi gerceklestirebilirsem o yasta kpssye giricem.

Ben de o yasta girmistim.(hos kazanmaz olaydim ,bileydim bu kadar berbat olacagini) gec degil yani. Evlilik icinde nerde ne zaman kimin cikacagi belli olmaz.ben esimle ayni yerde tanistim

Bunun için dershane sart dımı:)
Bence degil. Ben suan hem ygsye hazirlaniyorum. Hem yabanci dil ogreniyorum. Yabanci dil kursuna yazilmistim ama sildirdim kaydimi. Kendi kendime ogrenebilecegim setler aldim. İyi gidiyor. Dershaneler bana para tuzagi gibi geliyor. Sonucta ayni dersleri netten de izleyebiliyorsun.

28 yaş kpss için mantıklı da sizin doğuda evlenemem, evlenmem gerek gibi nedenleriniz vs. çok mantıksız. Sizin yerinizde olsam doğru düzgün sınava çalışır ve beklentilerimi karşılayabilecek bir yere atanmaya bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…