- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 38
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Ben şansımı bir kere denerdim.Olur ya belkı yakın bir yerden kazanırsın
Sen 28 e geç diyorsun ben 31 yaşındayım ikinci ünv okuyorum 2.sınıftsyım mezun oldugumda 33-34 yaşında olup kpss gircem hiçbirşey için geç dgl yeter ki yürekten iste!!!
özellerde sürünüp boşa zamn kaybetmektense denerdim doğu çıksa da yerine göre düşünürdüm.
28 gec mi yahu? Ben de eger planlarimi gerceklestirebilirsem o yasta kpssye giricem.
Ben de o yasta girmistim.(hos kazanmaz olaydim ,bileydim bu kadar berbat olacagini) gec degil yani. Evlilik icinde nerde ne zaman kimin cikacagi belli olmaz.ben esimle ayni yerde tanistim
Evet.guya devlet memurlugu..calistigim kurumun alakasi yok..stres yogunluk sorumluluk ...yarin olsun istemiyorum dusun..tek iyi tarafi garantisine gibi sorunlar işle alakalımı?
Belki kismetin oralardadir bilemezsin ki:) sirf bu sebepten sinava girmezsen ilerde pisman olabilirsin.Beni düşündüren doğuda bir yeri tutturursam nasıl evlenicem cokmu derin düşünüyorum ne:)
Belki kismetin oralardadir bilemezsin ki:) sirf bu sebepten sinava girmezsen ilerde pisman olabilirsin.
Bence degil. Ben suan hem ygsye hazirlaniyorum. Hem yabanci dil ogreniyorum. Yabanci dil kursuna yazilmistim ama sildirdim kaydimi. Kendi kendime ogrenebilecegim setler aldim. İyi gidiyor. Dershaneler bana para tuzagi gibi geliyor. Sonucta ayni dersleri netten de izleyebiliyorsun.Bunun için dershane sart dımı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?