Arkadaşlar bu platformda yeniyim. Desteğinizi bekliyorum

VitamV

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
37
22
8
27
Kızlar merhaba. 23 yaşındayım 9 aylık evliyim eşim 29 yaşında1 kere bebek denemesi yaptık fakat yumurtlama günlerimi çok bilmediğim için fazla üstüne düşemedik. Regli oldum. Nisan ayında tekrar çalışma yaptık fakat onda da telefonumda ki uygulamaya göre yaptık. 26 nisanda regli olmam gerekiyodu 4-5 günlük bi gecikme söz konusu. Regliden 2 gün önce kan testi yaptırdım negatifti. Bugün evde idrar testi yaptım yine negatifti. Ama benim hala umudum var çünkü bu forumda olsun başk forumlarda olsun çok kişi yaşamış kan testi negatif çıkıp hamile olanlar. Daha önce böyle bişey başına gelmiş olan varmı. Bi kaç gün daha bekleyip bi jinekoloğa gidip muayne mi olmalıyım. Mayıs ayı için ovülasyon testleri aldım 30 tane. Soğan kürünü de araştırdım incir kürünü dahi. O kadar çok istiyoruz ki erkenden bebek sahibi olmayı. Özellikle eşim bu konuda çok istekli. Biraz fazla yazdım şimdiden özür dilerim

Kan testinde yanılma payı yok tabi bu test yapılan kuruma göre değişir belki hastaneler daha iyi çünkü ilk aile hekimliğinde kan verdim negatifti aynı gün hastanede kan verdim pozitif çıktı..hamilelik belitisi yaşıyorsanız buradanda az çok kestirebilirsiniz benim reglye bir hafta kala kasık ağrım olmuştu.soğan ve incir kürü yapmadan önce bi doktora muayene olmanızı tavsiye ederim belki gerek yoktur kür yapmanıza genellikle kür yapanlar sağlık sorunu olanlar bide gebelik düşünüyorum derseniz gerekli tetkikler yapılır bu arada umarım folic asit içiyorsunuz dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…