- 23 Aralık 2019
- 110
- 47
- Konu Sahibi Gozdekelebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü birşey yok. Hepatite bağışıklığınız var. Zaten bebekken yeni doğanlarda vurulan aşılarla bağışıklık kazanıyoruz.. bir sorun olsa doktor söylerdi.Yani ne demek yardımcı olursanız sevinirim iyi mi kötü mü
Dahha gitmedim doktoraKötü birşey yok. Hepatite bağışıklığınız var. Zaten bebekken yeni doğanlarda vurulan aşılarla bağışıklık kazanıyoruz.. bir sorun olsa doktor söylerdi.
Bir sorun yok bağşıklığınız var. Bu iyi birşey kötü değil.. demek ki aşılarınız yaptırılmışDahha gitmedim doktora
Pek bir sıkıntı görünmüyor.. kanınız çok az düşük çıkmış. Kan ilacı verebilir. Birde enfeksiyor olabilir vücutta.Bunlarda var birde
Nasıl yani. Bu testler eski mi ? E o zaman doktor gördüyse bir sorun varsa söylerdi zatenBunlar referans dışı olanlar
Anormal bi durum yok içinizi ferah tutunBunlar referans dışı olanlar
Daha doktora göstermemiş anladığım kadarıyla e nabizdan bakmisNasıl yani. Bu testler eski mi ? E o zaman doktor gördüyse bir sorun varsa söylerdi zaten
O demir testi eski yazmş o yüzden öyle söyledim. Test sonuçlaro kötü değil. Ufak artışlar ve düşüşler genelde dikkate alınmıyor zaten .. Çünkü yorgunluk bile etkiliyor..Daha doktora göstermemiş anladığım kadarıyla e nabizdan bakmis
Aa evet aynen taa 2018 mis tarihi zaten çok az oynama var sıkıntılı bi durum yok benceO demir testi eski yazmş o yüzden öyle söyledim. Test sonuçlaro kötü değil. Ufak artışlar ve düşüşler genelde dikkate alınmıyor zaten .. Çünkü yorgunluk bile etkiliyor..
Bunlar değil sadece demir bağlama kapasitesi testi eski tarih yazıyor zatenNasıl yani. Bu testler eski mi ? E o zaman doktor gördüyse bir sorun varsa söylerdi zaten