Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iki gundur hafif kanli akintim oluyor ama adet kanamasi gibi degil cok hafif ve bugunde kasik agrim var adet sancisi gibi ana oda cok hafif fakat adetime 1,5 / 2 hafta felan var daha once boyle bisey olmamisti bu arada 5 aydir bebek icin deniyoruz
Benim kardesiminde boyleydi 2 hafta vardi adetine kan testi yaptirdi negatif cikti sonra bir hafta sonra gene ayni lekelenme adetine 3 gun kala hamile oldugunu ogrendik
Iki gundur hafif kanli akintim oluyor ama adet kanamasi gibi degil cok hafif ve bugunde kasik agrim var adet sancisi gibi ana oda cok hafif fakat adetime 1,5 / 2 hafta felan var daha once boyle bisey olmamisti bu arada 5 aydir bebek icin deniyoruz
Leke suan durdu iki gun surdu ara ara daha adet gunume cok var ondan test yapmayi simdilik dusunmuyorum belki adetime bir kac gun kala yaparim fazlada umutlanmak istemiyorum ilk defa boyle bisey oldugu icin merak ettim sen test ne zaman yapicaksin yaptiginda yaz hamismisin degilmisin diye insallah oyleyizdir