- 25 Ocak 2011
- 216
- 18
- 33
- Konu Sahibi sensizhicim
-
Cupsuz olan geceliklerden al ben öyle yapıyorum
Üst kısmı üzerime oturan ama göğüs cupu olmayan modeller seçiyorum
Üst kısım oturduğu zaman yani dar olduğu zaman sarkma sorunu da bertaraf ediliyor:)
Çok takma kafana dert edilecek şeyler değil bunlar, hem inan erkekler gecelikleri o kadar da umursamıyor, yanlış bir kanı bu, hem başka kombinlerde deneyebilirsin, illa gecelik şart değil ki
Ahaha cicik bizim oaralarin lafi.herkes de bilmez.nerelisin acaba?Herkesin derdi başka,bende cicikler küçük diye dertliyim. .
balenli bulamıyorumkı istediğim gibi keske fantazı guzel modeller olsabalenli modelleri tercih edin atlet, sütyen ve gecelik için
agrı yapıyor ama alıstım herhaldeÇok büykse ağrı çok yapar.
Eşin karşıysa karşı göğüs senin beden senin git küçülttür ve dikleştir.
anacım ben o zaman pörsürüm koca elden giderAyy aynı durum bendede var gogus kısmı dar şeyler seciyorum dar olunca en azından yer çekimine yenik düşmüyor bende gömleklerde sorun çekerim gogus küçük gelir belim ince tadilat yaptırsam model kaçar gecelikleri pek sorun etmiyorum ama gogus kaslarımı geliştirmeye çalışıyorum sol elinle sağ bileğini sağ elinle sol bileğini tut öne arkaya heraket ettir ellerini kullanarak bileklerini gögüs kaslarının çalıştıgını hissedersin hemen bi çare deil ama ileriye dönük planlar
spor cok uzun vadeli yaslanırım pörsürüm o zamana koca elimden gider kesin
arkadaşın gösterdiklerine bakıcam ama begendıgım modeller hem telli değil bide göüs istiyor anacım kafayı yicem valla
Ayni durum bende de var.iki cocugum var ikisini de iki yasina kadar emzirdim.simdi perisan halde zavalli memislerim.hatta birinden daha az sut geldigi icin bariz derecede digerinden kucuk.zaman zaman sinir olsam da esim bunu hic dert etmiyor.ben agzini aramak icin laf etsemde kiziyor.hiic sikayetim yok diyor.zaten hal ve hareketlerinden belli oluyor.gecelik konusunda bir tavsiye veremem ama cok fazla kafana takma derim.estetik ameliyat olamayacaksan bu duruma alismalisin.esin de cok sikayetci olsa ameliyata evet derdi herhalde.fiziğim normal hatta iyi ama göğüslerim felakeet bu yüzden gecelik felan giyemiyorum yani e sütyen takınca gecelikle olmuyor eşime güzel görünmek istiyorum ama giyemiyorum
belki saçma gelecek ama göğüslerim aşırı büyük ve sarkık yani bedenim s ama göğüsler xxl gibi düşünün geceliğin göğüs cupu bile yukarda kalıyor benim göğüsler asagıda.
eşim cok muzdarip güzel giyin cezbet beni felan diye ama bişi giyemiyorum ccok içimden geliyor yapmak istiyorum bütün gecelikleri alasım var ama giyemiyorum((
güven kendine demeyin kızlar kendime güveniyorum ama cidden kötü bir görüntü yani iyi hissetmiyorum kendimi o halde ben eşimi nasıl etkileyebilirim ki((
bana öneri verin lütfen gecelik tipi dahi olabilir ya da nasıl yapmalıyım estetik felan demeyin cunku esim cok karsı
Hic sevmem gecelik giyinmeyi , gecelei kafama kadar cıkıp cırılcıplak yatıyor hissi benim uykularımı keser , acayip bir eylem..
Tatlım erkekler pekte takmaz şu gecelikleri , sen çok rahatsız oluyorsan eger estetik yaptırabilirsin..
Sonra sümerbanktan al pazen kumasını , zetine dikis makinenle guzel bir picoma dik kendine , vallahi en rahatı o :)
canım baska kombin derken yardımcı olurmusun
Arkadaşlarla kendi aramızda konuşurduk. Ankaraliyim bu aradaAhaha cicik bizim oaralarin lafi.herkes de bilmez.nerelisin acaba?
Ben de samsunluyum.cok yakin olmasa da neticede anadolu dil zenginligi .Arkadaşlarla kendi aramızda konuşurduk. Ankaraliyim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?