rkadaşlar ayrılık noktasındaydım geçenlerde konu açtım bilen bilir.gelin gezmesi dendi yaptım misafir geliyor beni çağrıyorlar giderdim ilk zamanlar falan sonra dedim her misafirinize gelemem işim oluyor anne kvm ve kayınpederim bana surat astılar tepki gösterdiler fedakarlık ediceksin diye deyip durdular bu yüzden ayrılık noktasına geldim .. eşim kardeşiyle ortak iş yapıyorlar . kvme yakın oturuyorum ben özel bir şirkette çaılışıyorum. elimden geldiğimce gitmeye çalışıyorum ama anlamıyorlar ben soğukmuşum falan filan elimden geldiğince gittim kvlere bu konuyu kvlede konuştum .kvm böyle yaparsan ayrılık olur dedi bana her konuda tartışıyorsunuz sen oğlumla 8 ay çıktın birbirinzi tanıyamamışnız ozaman dedi . ben çok kendime buyrukmuşum benim ailem birbirleriyle kopuk olduğu için ben böyle davranıyormuşum? senin yengen annene böyle soğuk olduğu içinmi bzlen soğuksun?. bende kvme benim ailem soğuk değiller biz küçükken sık giderdik sonra anlaşmazlıklar oldu akranbalrımızla bu yüzden dedim kvm örnek verdiği için bende örnek olarak kayıinpederimde bak fazla akrabasınla görüşmüyor ama sen kendi ailenle çok sıkı fıkısn dedim hemen suratını astı. eşimle ben çok iyi anllaşıyoruz sadece size her misarir gelgiğinde gitme gelme problemi yapmasanız benim işim var sen hemen suratını asarsın bana tavır yaparsın dedim böyle yapmasan dahada iyi anlaşıcağız dedim yne surat astı ben çalışıyorum elimden geldiğince gelin gezmesi seninle yaptım tüm akrabalrınızı gezdim misafir gediğinde gittim . bizde gelin gezmesi olmaz ama ben senle yaptım dedim elimden geldğince yapıyorum. geçenlerde eşimin doğum günüydü başbaşa kutlamamız gerekirken size gelen 2 haftalığına misafir yüzünden özel günümüüz siznle geçirdik dedim. bana tekrar sen fedakarlık yapmıyorsun deyip durdu . bana kardeşinin gelini örnek vererek ben onun mutfağına geçip hiç bir şey yapmıyorumuşum. bende kahve yaptım bulaşık yıkadım elimden geldiğince yapıyorum dedim. sonra eşimle annenle konuştum dedim böyle böyle nalattım bana ozaman sana 1 kez sorarım dedi işin varsa ister gelirsin ister gelmezsin dedi sorun yapmayalım dedi ama kvm böyle konuşuyor eşim böyle konuşuyor kvm böyle... arkadaşlar tekrar konu açtım ama gerçekten annemle bile dertleşemiyorum..kimseye deridmi kolay kolay açamam ben sizlerle paylaşıyorum..yorumlarınız iyi geliyor hızlı yazdım yazım hatalarım varsa kusura bakmayın..
Slm kk üyeleri geçenlerdeki konumdan üste kopyala yapıştır yaptım ama kusura bakmayım herşey yolunda gitmesi umudu için kv ve kayımpederimi ve kendi annemleri yemeğe çağırdım. Geçenki konumda anlattım kvmle konuştum neyse bu yüzden kayınpederim bana çok kızmış gelmediler ben onlara gelen misafirlere gitmiyormuşun oysa ben hep gittim yavaş yavaş gitmeyi azalttım her misafire gelemmem dedim bana Emrıvaki yapma işim çıkablir planımız olablir çalışıyorm anne dedim kvm e..neyse 1 gün öncesinden yemeğe kvmi çağırdım bana geliceğim dedi . Sonra gelebilirsek gelirz dedi . Kvmler bir yere gideceklermiş gelebilirsek gelirz ama beklemeyin dedi. Ertesi günü kayın validem patladı sen gelmiyorsun onu yapmıyorsun bunu yapmıyorsun başkalarının gelini övüyor bana sen misafir geldiğinde mutfağa girmiyorsun diyor oysa ben hep girdim yaptım ama yavaş yavaş gitmeyi azattım diye bana bunları söyledi oğlumla tartışıyorsun böyle giderse böyle yaparsan ayrılık olur . Sen çok başı buyruksun . Nişanlıyken benim için bu kız çok havalı siz takmaz demişler kvm söylüyor. Aynen bunları söyledi bana bende cvbını verdim tatlı dille durmadan kvm bunları söylüyor fedakarlık yapıcaksın işallah bidaha bunları bize yapmazsın diyor. Bu günde kvm beni aradı geçen pazar yengemin kızı geldi kvmde onları çaya cağırmış ben yne gttim . Şimdide onları yemeğe çağırıyor bu akşam mahsus yapıyor şimdi aradı ymeğe gelin bak yemeğ bekliyoruz dedi bende gelirz dedim . Ağızımdan öyle çıktı kızlar yne bana emrivaki yaptı daha 3 gün öncesinde görüştüm ben onlarla .. benim çağırdığımda anneler vardı en azından onlar için gelebilerdi. Bakın ben elimden geldiğince gdiyorum ama kvm emrivaki yapıyor . Kaç defa anlattım beni anlamıyor ne yapacağımı şaşırdım..hızlı yazdım kusura bakmayın iş yerindeyim .
Slm kk üyeleri geçenlerdeki konumdan üste kopyala yapıştır yaptım ama kusura bakmayım herşey yolunda gitmesi umudu için kv ve kayımpederimi ve kendi annemleri yemeğe çağırdım. Geçenki konumda anlattım kvmle konuştum neyse bu yüzden kayınpederim bana çok kızmış gelmediler ben onlara gelen misafirlere gitmiyormuşun oysa ben hep gittim yavaş yavaş gitmeyi azalttım her misafire gelemmem dedim bana Emrıvaki yapma işim çıkablir planımız olablir çalışıyorm anne dedim kvm e..neyse 1 gün öncesinden yemeğe kvmi çağırdım bana geliceğim dedi . Sonra gelebilirsek gelirz dedi . Kvmler bir yere gideceklermiş gelebilirsek gelirz ama beklemeyin dedi. Ertesi günü kayın validem patladı sen gelmiyorsun onu yapmıyorsun bunu yapmıyorsun başkalarının gelini övüyor bana sen misafir geldiğinde mutfağa girmiyorsun diyor oysa ben hep girdim yaptım ama yavaş yavaş gitmeyi azattım diye bana bunları söyledi oğlumla tartışıyorsun böyle giderse böyle yaparsan ayrılık olur . Sen çok başı buyruksun . Nişanlıyken benim için bu kız çok havalı siz takmaz demişler kvm söylüyor. Aynen bunları söyledi bana bende cvbını verdim tatlı dille durmadan kvm bunları söylüyor fedakarlık yapıcaksın işallah bidaha bunları bize yapmazsın diyor. Bu günde kvm beni aradı geçen pazar yengemin kızı geldi kvmde onları çaya cağırmış ben yne gttim . Şimdide onları yemeğe çağırıyor bu akşam mahsus yapıyor şimdi aradı ymeğe gelin bak yemeğ bekliyoruz dedi bende gelirz dedim . Ağızımdan öyle çıktı kızlar yne bana emrivaki yaptı daha 3 gün öncesinde görüştüm ben onlarla .. benim çağırdığımda anneler vardı en azından onlar için gelebilerdi. Bakın ben elimden geldiğince gdiyorum ama kvm emrivaki yapıyor . Kaç defa anlattım beni anlamıyor ne yapacağımı şaşırdım..hızlı yazdım kusura bakmayın iş yerindeyim .
Son düzenleme: