Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modelleriarkadaslar bu gelınlıklerden hagılerı bana daha cok yakısmıs nolur acıl yazın zamanaz
Şimdiii doğruyu söylemek gerekirse hiç biri olmamış cnm.Neden dersen;sendede benim gibi biraz kilo var bu giydiğin tarzdaki gelinlikler zayıf ve uzun boylulara yakışıyor.Yeni evli biri olarak o günü gülümseyerek anman gerektiğini söyleyebilirim,benim gelinliğim tek parça çok çok az kabarıktı ancak göğüs kısmını iyi dikmedikleri için kötü durmuştu.Bu yüzdendir ki gelinlik deyince hüzünleniyorum.Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
ıllaki bunlardan birini seçeceksen 2 numara diğerlerine göre daha zayıf göstermiş.
1 ve 2 üstüne daha çok oturmuş. 2 sanki iki parça gibi, öylemi? 2nin üstünü 1nde etek başlangıcı eteklerinii çok beğendim. 3 ve 4 sil gitsin. mutlulukla giy inşallh
oncelilkle mutluluklar diliyorum,bence 2numara cok daha iyi ,1koto bir secim yalnis bir seyler var o gelinikte hos olmamis,baska modellere bakma sansin varsa durma,yoksa 2derim a.s.
canım bende çoğunluk gibi 2 numara diyorum . ama eğer zamanın varsa biraz daha bak bazen gözünden kaçan bir kaç model olabiliyo. aceleye getirme gelinlikçiye gittiğinde hepsine bak. Umarım hayat sana hep güler, çok mutlu olursunhihoyyyt