• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri arkadaslar bu gelınlıklerden hagılerı bana daha cok yakısmıs nolur acıl yazın zamanaz

cnmm hepsinin bedenleri senin üzerine göre büyük en üzerine uyanı ikinci olan ..belki digerleri tam üzerine göre olsaa güzel durabilir..

ya bebişim kusura bakma ama hepsi üstünde büyük gibi durmuş bi garip yani...
kalıbındanmı ne anlamadım yalan söylemek istemem hiç birisini beğenmedim...
ama 2 numaralı foğoğrafta sağ çaprazdaki mankenin üstünde bi gelinlik var straplez onun üstünü güzel dikmişler kalıbı daha güzel görünüyo...onu dene birde...
straplez giyemezsen formaliteden bi askı takarlar...
daha güzel geldi bana sen bilirsin tabiyyyykiii...
kırılma emi?

4 ünden biri olcaksa 1 ama 3. hiç güzel durmamış.

ayrıca hepsi birbirine benziyo :bbo:

Canım bence 1in üstü hiç oturmamış, göğüs kısmı emanet gibi duruyor. Ama eteği çok güzel. Bence illa bunlardan biri olacaksa 2 numara en iyisi. Diğer üç model de kilolu göstermiş seni. Ama dediğin gibi üstüne oturmadığı içindir. Bir kere giyeceksin onun için iyi düşün derim ben

cnm aslında hepsi hemen hemen benzer. ama açıkcası ben pek karar weremedim, we arkadaşlara katılıorum kilolu göstermiş seni.
bak şöle yapabilirsin eğer tek parça gelinlklerden hoşlanmayanlardansan iki parça gibi görünüp ama aslında tek olanlar war, onlar böle emanet durmuo we wücudunu bütün olarak sardığı için çok rahat uyduruosun bedenine göre..
mutluluklar cnm..

2 numara ama eğer değiştirebiliyorsan etek kısmını farklı birşey al derim ben, çünki artık bu fırfırlı modeller baydı, ne güzel etekl modelleri var gelinlikte niye bu 4 modelin 4 ünde de fırfırlıya baktın ki??2 nin üstü çok güzel olmuş sana, mutluluklar..

ama kızlar bu gelınlıklerın sız benım ustumde boyle olduguna bakmayı bunların hepsını bırı arkadan tutuyor yanı bana gore degıl ustume dıkılcek bırısı

Back