Hemen hemen hepsinin etek kısımları aynı olmakla birlikte 3. ve 4. sünü hiç hesaba katmıyorum emanet gibi olmuş üst kısımları 1. ve 2. iyi ama aradaki farka bakarsanız 2. gelinlik 1. göre daha zayıf ve zarif göstermiş. Bende 2. diyeceğim. Herşey gönlünce olsun canım mutluluklar.a.s.
sanirim 1.nin islemeleri buyuk desenli birde goguslerin var askilida olunca sanki pot durmus 2. si kesinlikle zayif gostermis..kivrimlarini ortaya cikarmis hepsinin icinde en yakisani o canima.s.
kesinlikle 2 numara.. 3 ve 4 çok iğreti durmuş üzerinde 1 numara ise üst kısmı neredeyse boğazına dayanmış ve vücunduna oturmamış. ıllaki bunlardan biri olması gerekiyorsa 2 numarayı tercih et derim.
çok birbirlerine benziyor..illede bunalardan biri dersen bende 2. derim..
ama kendi gelinliğin için gezmelisin...
mutlaka gerçekten içine sinen bişey olsun
yalnız birde 2. rsimde arkada siyah mankenin üstünde bir gelinlik..onun üğst kısmı da benim çok hoşuma gitti..
dikkatli bi bak istersen
gelinliklerin hepsi birbirine benziyor gibi.... ama en güzel ikinci yakışmış... yanlız tek parça bi gelinlik neden düşünmedin??? bu iki parça gelinliklerde özelliklede eteği kabarıklarda sanki üste oturmuyor gibi duruyor potluklar oluyor gibi geliyor bana