• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri arkadaslar bu gelınlıklerden hagılerı bana daha cok yakısmıs nolur acıl yazın zamanaz

sevvim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
172
0
96
36
Çanakkale
$kadınlar.JPG

$kadın.JPG

$kad.JPG

$Photo-0057.jpg

bencede 2 üst kısmı daha güzel oturmuş..etekleri 4 ününde birbirine benziyor..

Cnm bence tek parca bırsey denesen daha ıyı olur derım ben ınsanı daha zarıf gosterıo bunlar bıraz oturmamıs ustune

evet cok hoş ama bızım burlarda okadar model yokkı artık gezmekte ıstemıyorum benım içime 1 numara sındı aslında ama sımdı kafamda karsıtı

evet cok hoş ama bızım burlarda okadar model yokkı artık gezmekte ıstemıyorum benım içime 1 numara sındı aslında ama sımdı kafamda karsıtı

cnm ypma bak gezın bır kere gıyeceksın bunu ıcıne tam anlamıyla sınen bırsey olsun sonradan keske deme yanıııııııııııı ne kadar kı bu alacagın gelınlıkler

ETEKLERIN HEPSIDE BIRBIRINE YAKIN ZATEN
AMA IKI NUMARA CUK OTURMUS ÜSTÜNE CANIM
insallah gönlünce olur hersey
rabbim tamamina erdirsin canim

1 numara ii geldi bana bunların içinde ama başka modellerede bak derim ben..

2 numara... etegi diyerleri kadar kabarik degil bustieyeri güzel oturmus ve zayif gösteriyor..

bir numara cok göz yoruyor begenmedim... canim ikinci gelinlik güzel ve sana yakistigini düsünüyorum

öptüm

2 numara yakismis zayif ve zarif duruyor...1 numarada gogus kismi cok buyuk gorunuyor..

Bence de daha zarif birşeyler bak,
ama bunların içinde 2 numara

2 numarayı tek geçerim canım hem çok güzel göstermiş vücudunu 2 numara

Back