- 13 Mayıs 2009
- 85
- 1
- Konu Sahibi sevimsizim
kolumdan vuruldum ilk defa gecen ay diger igneyi kullandım farkı var mı kullanıpda hamilelige erisen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolumdan vuruldum ilk defa gecen ay diger igneyi kullandım farkı var mı kullanıpda hamilelige erisen var mı
bende bu ay ilk defa kullandım ama ben göbekten vuruldum ve hamileyiimm :ecrin_bebek: 29 martta da keseyi görmeye gitcez.4 martta vuruldum ben
ben de ilk defa kullandım martın 17sinde bakalım beklemedeyim ben de canım
bu iğne çok yakmıyo ucu çok ince ben kendi kendime yaptım hatta.hissetmiyosun.fiyatı 8o küsür ama benim doktorum rapor çıkarttı hiç para ödemedik.size de yazarsa doktorlarınız rapor isteyin mutlaka ama 23 yaşından büyük olunca devlet ödeme yapıyomuş allah sizlere de nasip eder inşallah bende klomenin muadili serophene diye bi ilaç kullandıktan sonra iğne oldum.bu şekilde tedaviyle olunca bebeğimin başına bi iş gelecek diye korkuyorum inşallah sağ salim kucağıma da almayı nasip eder allah inşallah sizlere de
ben de ilk defa kullandım martın 17sinde bakalım beklemedeyim ben de canım
bende bu ay ilk defa kullandım ama ben göbekten vuruldum ve hamileyiimm :ecrin_bebek: 29 martta da keseyi görmeye gitcez.4 martta vuruldum ben
hayırlı olsun bebeğin canım çok sevindim inşallah bende bu ay hamile kalırım tatlım sana bişi sormak istiyorum bu ovitrelle çatlatma iğnesi çok yakıyor mu? ben geçen ay pregnyl 5000 ml olmuştum kabadan ama o kadar canım çok yandaki anlatamam şimdi çok korkuyorumm klomen hapı da kullandım bu ay iki gün sonra doktora gidicez klomen kullandığım için yine çatlatma iğnesi vericek ama çok korkuyorumm bi daha vurulamam bu ovitrelle koldan da vuruluyor mu ayrıca fiyatını bilen var mı?....
valla benim doktorum kendi çıkardı hatta saat 4e geliyodu sen tanıdık bi eczane varsa ordan al burda boşuna bekleme bi dahaki gelişinde alır eczaneye verirsin raporunu demişti.benimde yakın arkadaşım eczacı ondan aldım ertesi gün gittim aldım raporu verdim.ama o hastanedeki bütün kadın doğumcular imzalamıştı.anlayacağın ben hiç uğraşmadım :) ve o iğneden ben hiç bişey hissetmedim. dediğim gibi kendim yaptım üstelik iğneyi hiç gerilme.iyi dileklerin için de çok saol inşallah sende en kısa zaman da yaşarsın bu duyuguyu
canım koldan vuruldum 82 mılyona aldımm iyiki göbegımden vurulmadım huylanıyorum tıkım varrrrsempatiksalakcinni
tamam canım teşekkür ederim saol inşallah sende faydasını görürsün ve hamile kalırsın tatlım allah dualarımızı kabul etsin
canım yaa ilişki günlerini ayarlama yaptınız mı
cok sevindim canım bize dua et nolurrrr bundan önce hiç igne vuruldun mu