• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar birileri ad/soyadımı kullanarak instagramda sürekli hesap açıyor???

TAUL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
145
24
98
Merhaba kk hanımları. Yaklaşık 1 ay önce instagramda benim ad ve soyadıma hiçbir hesap yoktu. Ben var olan sosyal hesaplarımı diğer sosyal mecralarında da dondurdum. Birileri sürekli benim adıma 1 aydan beri hesap açıyor. İnstagrama şikayet ediyorum ama bir şey yapmıyorlar. Lütfen bana yardım edin sosyal hesaplarım açık olsa oradan fotoğrafları da alacak belki? bu ne anlama geliyor. Spamlayıp kapattırıyorum ama spamla hesap kapatmak cezaymış. Hesaplar ad ve soyadımın aynısı açılıyor. fake ve sahte olduğu çk belli resim yok, takip eden ve takipçi yok. benim adım ve soyadımda diğer sosyal hesaplarda bu kadar isim yokken neden instagramda böyle,bir kasıt mı var bunda? (Önce 7 hesap gördüm, hepsini spamla şikayet ettim aniden yok oldu hesaplar. şimdi sabah bir daha gördüm mantar gibi türüyor resmen ne olur cevap yazın hanımlar kafayı yemek üzereyim.:KK11::KK16::KK42::KK42:

Ayni ad ve soyaddan bi suru insan olabilir. Takip ettigi falan da yok demissiniz. Hani sizin cevrenizden birilerini takip eder de, o zaman adima sahte hesap dersiniz. Sizin sahte hesabiniz oldugunu nasil anladiniz?

Koca türkiyede tek ad soyada sahip olan sizdiniz çünkü :KK70: yani sizin isminizden soyisminizden dolu vardır niye büyütüyorsunuz bu kadar hey allahım
diğer sosyal hesaplarda yok ki benim adımda her gün her gün açılıyor ama

Koca türkiyede tek ad soyada sahip olan sizdiniz çünkü :KK70: yani sizin isminizden soyisminizden dolu vardır niye büyütüyorsunuz bu kadar hey allahım
Hayır gerçekten yok diğer sosyal hesaplarda da olurdu çünkü

diğer sosyal hesaplarda yok ki benim adımda her gün her gün açılıyor ama
Korkunuz olmasın o zaman bir şeylerden birilerinden korkmuyorsanız takılmayın. Yok eski erkek arkadaşımda biraz resimler vardı filan diye kara kara düşünüyorsanız o başka. Korkunuz yoksa da boşverin

Haklısın canım ama 1 ay içinde böyle artar mı ama? sabahta açıldı?
Belkide gerçek hesaptır ama sonuçta aynı isim ve soyisime sahip bir sürü insan var siz şikayet edip hesap kapanıyorsa açan kişide eğer gerçek hesapsa mecbur kalıp yeniden açıyordur size ait olduğuna dair fotografınız falan var mı?

aynı soyisim ad olsa neden 1 ay önce yoktu peki bu açılan hesaplarda takipçi yok takip eden yok profil yok. vara yoğa hesap açıyorlar

Arkadaşım şu an açmak istemiştir canı kadının şu an açmıştır
Yani sen neden kkya 5 ağustos 2016da üye oldun mesela daha önce olmadın gibi bir soru bu
Belki sadece instagram kullanmak istemiş açmıştır
Fb, twitter kullanmak istememiştir
Ben de kullanmıyorum instagram, twitter falan

Korkunuz olmasın o zaman bir şeylerden birilerinden korkmuyorsanız takılmayın. Yok eski erkek arkadaşımda biraz resimler vardı filan diye kara kara düşünüyorsanız o başka. Korkunuz yoksa da boşverin
Yok ondan değil övünmek gibi olmasın sakın yanlış anlaşılmasın ben 1. üniveriste okudum. 2. aöf okuyorum. 1. yüksek lisans yapıyorum. zamanım kalmıyor pek sosyal medyada vakit geçirmek istemediğimden dondurdum hepsini. 1 linked açıktır sadece

Belki kadın evlendi soyadı değişti, yeni hesap açtı ne bileyim. Benim eski soyadımla bir sürü hesap vardı, kendi adımı alamıyordum. Evlenince eşimin soyadıyla denedim. Adım ve soyadımla kimse almamış. Hemen değiştirdim kullanıcı adımı. Saçma sapan yok iiii, ooo falan gibi uzatmalı bir isim olmadı en azından. İsim soyisim oh mis.

E sizle aynı isimde başkası hesap açmaya çalışıyor belki, imkansız yani o ad soyad kombinine sahip sadece sizin olmanız. (Çok benzersiz bir ad soyada sahip olmadığınız sürece) Bir bırakın, eğer fotoğraflarınızı falan kullanırsa sıkıntı. Siz sürekli spam atıp hesap kapattırdıkça yeniden açıyordur o da belki napsın.

Belkide gerçek hesaptır ama sonuçta aynı isim ve soyisime sahip bir sürü insan var siz şikayet edip hesap kapanıyorsa açan kişide eğer gerçek hesapsa mecbur kalıp yeniden açıyordur size ait olduğuna dair fotografınız falan var mı?
ben şikayet etmeden önce 7 tane birden oldu. sonra tek tek şikayet ettim instagram fotosuz olunca pek bir şey yapmadı yok boş hesap gibi takipçi yok takip eden yok profili de yok

Yok ondan değil övünmek gibi olmasın sakın yanlış anlaşılmasın ben 1. üniveriste okudum. 2. aöf okuyorum. 1. yüksek lisans yapıyorum. zamanım kalmıyor pek sosyal medyada vakit geçirmek istemediğimden dondurdum hepsini. 1 linked açıktır sadece
Peki o zaman arkadaşların dedikleri doğru sizinle aynı ada soyada sahip biri bir aydır instagram hesabı açmak istiyordur ama siz şikayet edince kapatıyorlardır tekrar açıyordur filan. Bir de zamanınız yoksa her gün instagramda kendinizi arayacak vakti nerden buluyorsunuz allah aşkına biraz rahat olun yahu

Belki kadın evlendi soyadı değişti, yeni hesap açtı ne bileyim. Benim eski soyadımla bir sürü hesap vardı, kendi adımı alamıyordum. Evlenince eşimin soyadıyla denedim. Adım ve soyadımla kimse almamış. Hemen değiştirdim kullanıcı adımı. Saçma sapan yok iiii, ooo falan gibi uzatmalı bir isim olmadı en azından. İsim soyisim oh mis.
AMA profil yok takipçi yok takip eden yok açılıyor sanki tekrarı gibi

Back