Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanın psikolojim bozuldu ağlamaktan belki de o resimlere bakınca böyle oluyo
dr hanım anneme demiş çok korkmuş birşeyi yok panik yapıyo diye ama bunu atamıyorum aklımdan
canim sanirim bahsettigin kisim araplarda kadinlari da sünnet ediolar ya o kisimmi acaba? duydum ama ayrintisini bilmiyorum.
canim bir de rahiminde böyle orantisiz bölgeler olanlarin hijyene cok dikkat etmesi gerekio. ic camasirini ütülemeden giyme ve günlük degistir. mikrop kapmasin. doktora gidinceye kadar daha dikkatli olmani öneririm.
gecmis olsun canim, insallah mühim degildir.
herkese merhaba...öncelikle utanarak ve sıkılarak soruyorum..malum bölgemizdeki dil denilen kısımın sanırım gözükmemesi gerekiyormuş.yani içeride kalıyor sanırım.fakat ben de öyle değil.kuzenime sorduğumda onun da gözükmediğini söyledi.hatta küçük kızının altını değiştirirken de gördüm onun da öyleydi.acaba ben de mi bir problem var yoksa sadece estetik bi bozukluk mu?yada herkesin aynı olmayabilir tabi.foksiyonel acıdan bir sorun olabilir mi?arkadaslar beni aydınlatırsanız sevinirim...