• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Arkadaşlar Bir Haber

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar sık yıkanmama rağmen saçım hiç kokmuyor. Ne güzel, ne çirkin. Saçımda hiçbir koku olmuyor. Yıkandıktan sonra saçımı kurutuyorum. 1-2 saat sonra saçımın kokusu gidiyor. Sürekli güzel kokması için ne yapmalıyım? (saça parrfüm sıkmak hariç)

ELIDOR kullanıyorum canım.. ama arkadaşım DURU kullanıyo. saçları süper kokuyo.

merhaba canım.Ben elseve şampuan,saç kremi ve banyo sonrası durulanmayan kremini kullanıyorum.Daha dün akşam duş aldım şimdi sen söyleyince saçımı bi kokladım hala kokuyo valla.Belki senin saçından kaynaklanıyordur bilemicem.Mesela gliss'in durulanmayan spreyi var.Çok güzel kokuyo.Arada bir saçına ondan sıkarsan hem saçlarına bakım olur hemde güzel kokar.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

merhaba canım.Ben elseve şampuan,saç kremi ve banyo sonrası durulanmayan kremini kullanıyorum.Daha dün akşam duş aldım şimdi sen söyleyince saçımı bi kokladım hala kokuyo valla.Belki senin saçından kaynaklanıyordur bilemicem.Mesela gliss'in durulanmayan spreyi var.Çok güzel kokuyo.Arada bir saçına ondan sıkarsan hem saçlarına bakım olur hemde güzel kokar.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım bu sprey nasıl bir şey,rengi ne renk üzerinde ne uazıyor ben baktım dün ama okadar çok ürünü var ki hangisi anlamadım resmini koyarsan da iyi olurkaydirigubbakcemile4

canım bu sprey nasıl bir şey,rengi ne renk üzerinde ne uazıyor ben baktım dün ama okadar çok ürünü var ki hangisi anlamadım resmini koyarsan da iyi olurkaydirigubbakcemile4

eveeeett aslındaa bulması daha kolay olur

Back