• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar bir bakarmisiniz! cok mu kucuk kaldi

Bana ole bisey demedi okuz dr :)) icime kurt dusurdu aciklamada yapmio senden ogrenmis oldum dr un soylemesi gerekeni saol cnm ya sayende biraz icim rahat etti kucuk olmasi sorun degil saglikli olsun da ama tombis olursa hic fena olmaz hani :))))
benim paşam çok hareketli teyzesi ya maşallah
çok sert tekmeiyo bi de
eee annesi yerinden kalmayan uyuşuk biri :)
başkası bnm yerimde olsa 80 kg olurdu
ama ben 50 kilo ile hamile kaldım
kiloya hiç takma. meleğini düşün

benim paşam çok hareketli teyzesi ya maşallah
çok sert tekmeiyo bi de
eee annesi yerinden kalmayan uyuşuk biri :)
başkası bnm yerimde olsa 80 kg olurdu
ama ben 50 kilo ile hamile kaldım
kiloya hiç takma. meleğini düşün

Benim oglus da kafasina buyruk cani isterse hareket ediyo babasi illa huylandiracak hareket edecek:) basladigi zaman da pek durmuyo ama suyum az oldugu icin hareket alani az o yuzden dir belkide :( kendimde kiloya pek takmiom ama oglum onemli ya :) ben hamile kaldigim kilodayim su an 64 le kaldim 54 e dustum geri 64 e ciktim :)

Benim oglus da kafasina buyruk cani isterse hareket ediyo babasi illa huylandiracak hareket edecek:) basladigi zaman da pek durmuyo ama suyum az oldugu icin hareket alani az o yuzden dir belkide :KK43: kendimde kiloya pek takmiom ama oglum onemli ya :) ben hamile kaldigim kilodayim su an 64 le kaldim 54 e dustum geri 64 e ciktim :)
ben 50 ile hamile kaldım
2. ayda 48 oldum
16. haftada 52ydim
doktor 6 tane ilaç verdi kilo alamadığım için. şuan 30. hafftamdayım ve 62 oldum

ben 50 ile hamile kaldım
2. ayda 48 oldum
16. haftada 52ydim
doktor 6 tane ilaç verdi kilo alamadığım için. şuan 30. hafftamdayım ve 62 oldum

ah o ilaclar midem saglam olsada icsem su an sadece mide ilaci kullaniyorum senin kilo alimin normal bence kuruyemis ve tahin pekmez kilo aldiriyomus bebege yarin dan itibaren onlari denicem bakalim sonuc ne olacak 35. Inci hafta konrolum war nts ye baglanicam belli olur kilosu

Midem deki sorundan dolayi hic bi vitamini kullanamiyorum canim ama magnezyum kan ilaci dmeir ilacini ic dedi ama icemuyorum igne werdi sonunda kan ignesi 5 tane tek onu yaptirdim kansizliktan ve suyum az oldugu icin bebegin gelisimi yawas dedi su ic diyo ama ictigim halde duzelmiyo o yuzden sancim da cok oluyo
Geçmiş olsun canım benim sağlıklı olsunlarda kilo hiç önemli değil , rabbim meleklerimize sağlıkla kavuştursun bizi inşallaahh:KK68:

Ben 32. Haftada gittik 2300 kilosu galiba bizimki biraz tombis olacak artik korkuyorum ya erken dogarsa bu gidişle Dr normal diyor ama toplamdada 7 kilo aldım kendim maşallah diyim kızıma kizlar☺ ☺

Back
X