- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
Bu arada doğumumuz aynı olacak Allahın izniyle bende 23 nisanda doğum yapıcam çarşamba kontrolüm var sana yazarım kilosunumerhabalar dün tam 30. Haftama girdigim gün dr kontrolum wardi dr bebegin biraz kucuk kalmis dedi 1500 gr oldugunu soyledi cok mu az kansizlik war bende ondan olabilir dedi bilgilerinize ihtiyacim war
Bu arada doğumumuz aynı olacak Allahın izniyle bende 23 nisanda doğum yapıcam çarşamba kontrolüm var sana yazarım kilosunu
Bence normal canim benim kizim bu haftalarda daha zayifti 1200 diye hatirliyorum ayrica usg tam kilo hesabi yapamiyor eksik vaya fazla olabiliyor dogumumdan uc gun once 2600 dediler kizima uc gun snra dogdu 3 kilo yani bence suan bi problemin yok..
Bencede gayet iyi dk abartmis biraz benim bebisim 27 de 967 gr dk gayet iyi dedi oglum 30 hf fotosun baktım şimdi 1750 grm kizim ogluma gore zayif seninkide normal bence tahin pekmez ise yariyor bu arada
Oglum 3350 gr 51 cm doğdu simdiki bebisim 27 hf gebeyim 967 gr biraz az gibi geliyor ama olsun kızım zayıf ama sağlıklı olsun yeterCnm peki oglun kac kg dogdu
Oglum 3350 gr 51 cm doğdu simdiki bebisim 27 hf gebeyim 967 gr biraz az gibi geliyor ama olsun kızım zayıf ama sağlıklı olsun yeter
tatlım ben de 30 haftalığım ve oğlum 1400 grmerhabalar dün tam 30. Haftama girdigim gün dr kontrolum wardi dr bebegin biraz kucuk kalmis dedi 1500 gr oldugunu soyledi cok mu az kansizlik war bende ondan olabilir dedi bilgilerinize ihtiyacim war
t
tatlım ben de 30 haftalığım ve oğlum 1400 gr
Canım benim bebeğim 1900 kiloydu 2 hafta önce Yani 30+5 Günlükken doktor çok iyi dedi , bu çarşamba birdaha gidicem Sen gittin mi birdahaYazarsan cok sewinirim canim benim ya cok tsk ederim
Canım benim bebeğim 1900 kiloydu 2 hafta önce Yani 30+5 Günlükken doktor çok iyi dedi , bu çarşamba birdaha gidicem Sen gittin mi birdaha
Gayet iyi canım ya doktorun çok patavatsızmış yani içine kurt düşürüyor hiç sıkma canınıGittim sancim dan dolayi kilosunu sormak aklima gelmedi cikinca cok pisman oldum ama vitaminlerini al dedi yine az gordu sanirim
oğlu da senin gibi ufak tefek olacak ddi :))) şaka şaka onu babası dediPeki dr gelisimine bisey demedi mi benim ki az gibi dedi cnm ya
Gayet iyi canım ya doktorun çok patavatsızmış yani içine kurt düşürüyor hiç sıkma canınıhangi vitaminleri kullanıyorsun? Benim doktorum da bana vitamin vermiyor
oğlu da senin gibi ufak tefek olacak ddi :))) şaka şaka onu babası dedi
doktor bu aydan sonra kg alır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?