Nasıl söylesem bilmiyorum çok utanç verici ama nişanlımla bir süredir biraz yakınlaştık en son birlikteliğimizde gögüslerimi cok sıkınca gögüsümden süt geldi. Ben çok korktum çünkü ilk defa başıma geldi bu durum sizce sebebi ne olabilir prolaktik yüksekliği mi? Ama kendiliğinden gelen bir süt değil çok sıkınca geldi.
Yok daha öncesinde sıktıgında dokundugunda hiç böyle birşey olmadı bunda çok fazla sıktı canımı acıtacak kadar sonrasında beyaz süte benzer bir sıvı geldi birkaç saat dokununca sıkınca geliyordu ama şimdi yok cok sukur.
canım bir doktora görün mutlaka ben kendi durumumu söyleyim sana ben bu ay çocuk tedavisine başladım doktor ultrasondan sonra yanındaki hemşire göğüslerimi sıktı baya canımda yandı sonra doktor süt var mı dedi hemşire yok dedi ben doktora sordum dedim süt olsaydı nolurdu dedi süt olsaydı önce o sütü kurutup öyle tedaviye başlardık göğsünde süt varken tedavi olmazdı dedi evin burda bir tanıdığım var onunla paylaştım o da tüp bebek falan yapmıştı bir ara dedi göğsünde süt varken hiç sorun olmazsada çocuk tutmaz o sütün gitmesi lazım olurdu eğer süt olsaydı nişanlıymışsın sen bir git doktora evlenirsin yarın bir gün evlenmeden gider onu canım