Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu test bozuk mu acaba yoksa hamile miyim. Çok heyecanlıyım bu hafta 2 test yaptım ikisinde de sonuç bu ikisi de bozuk olabilir mi yoksa hamiş miyim kişi reglime 2 gün var Eki Görüntüle 2046554 Eki Görüntüle 2046554
Testi yatay tuttunuz değil mi? İdrar çabuk dağılışını diye bazı bayanlar eğip dik tutuyorlar.4 5 damla koydum taşmamasına özen göstererek denedim
O zaman bu marka almayın bir daha. Test kesinlikle bozuk.İdrarı damlarım elime dahi almadım düz zeminde 5 dakikada bu hale geldi
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz. için farklı marka testle tekrar deneyeceğim
baska eczaneden farkli marka test alip yapin,bu test yorumlanamazBu test bozuk mu acaba yoksa hamile miyim. Çok heyecanlıyım bu hafta 2 test yaptım ikisinde de sonuç bu ikisi de bozuk olabilir mi yoksa hamiş miyim kişi reglime 2 gün var Eki Görüntüle 2046554 Eki Görüntüle 2046554
birde 3 4 damla damlatmaniz gerekiyor siz fazlami koydunuz acabaBu test bozuk mu acaba yoksa hamile miyim. Çok heyecanlıyım bu hafta 2 test yaptım ikisinde de sonuç bu ikisi de bozuk olabilir mi yoksa hamiş miyim kişi reglime 2 gün var Eki Görüntüle 2046554 Eki Görüntüle 2046554