Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sağolsunlar bir dediğimi iki etmediler bohça istedim her istediğimi aldılar fiyat sormadan. hiç kırmadılar beni. ama işte ben salonda istedim nişanı şaşalı şeyleri severim ben. bizdede komşular bile gelir para takar. Gerçekten olayın parasında değilim sonuçta orda takcakları 50 lirayla 20 lirayla zengin olmucam ama işte bizim akrabalar konuşcak damat evi pinti çıktı diye bende buna takılıyom zaten:26:
bizdede tam tersi olacak herhalde bana takılacak sözlüm oyle sap gibi kalacak. ama ben utanacağım onun adına damadın ailesi pinti dicekler diye:97:
ne alakası var canım. insanlara takı takın denemez sonuçta, kimse de mecbur değil. pintilikle ne alakası var. bence siz nişanlınızı mahçup edip zor durumda bırakacaksınız.
tabiki denmez. ama bu adet yanlıştır eğer her iki tarafta takılmaz derse uygulanmalı bence. sonuçta salonda yapılıyosa nişan herkes bilir takı olacağını. kimse kalkıp bilezik taksınlar demez. ama bizde akrabalar mesela düğünde çeyrek takcaksa nişanda 50 takar 100 takar ama takar yani. oğlan evinin takmaması aman kıza gitmesin mantığıdır bence her ne kadar adet adı altında olsada
ama sonuçta ben aynı şehirden değilim onlarla ve insan düşünmez mi kız evi takacak biz bakacak mıyız diye. Ne bilim bence çok ayıp ya erkek tarafı olarak takılar aman kıza kalmasın mantığıdır bu bence. Ki herkesde boyle düşünecek. ilk defa boyle bi adet duydum ve çok tuhafıma gitti acayip yadırgadım ama işte bu mevzular konuşulmaz dile getirilmez sorun o zaten.