Gelinlik Modelleri Arkadaşlar bi el atın yoksa içinden çıkamyıcam :)

arkadaşlar hepinize çok teşeküür ediyorum dediğim gibi zevkler farklı olabilir ama burada sizlerin göz zevkine güvendiğim için sanırm kararımı verdimmm opuyorumnanaktan gelinliğin ana modeli 6 numaradaki gelinlik olcak ama 3 numaradaki basen kısmındaki o baseni saran tül ve ufak bi çiçek gibi biş nasl olur ?? 3 numarada beğeindiğim kısmı oydu , hoşuma gitmişti sizce 6 numaradaki modelin üzerine öyle bi kısım eklenmiş olsa yada uydurulmuş olsa ona göre nasl olur???

evet çiçek olabilir
zaten diktireceğin yer onu ayarlayabilir
modeli götürürsün o ayarlarak belki ufak bir değişik ile onu orraya kondurur. mutluluklar:)

allah mutlu etsin canım neredeyse eklediklerinin hepsi güzel bence sana 5 çok yakışır otarz tek parça ve kabarıklığı fazla olmayanlar balık etli bayanlarda ii duruyo ben tekstilci biriyim ve çizimden modelden anlrım çok kabarık bakma afedersin ama çok kilolu ve kötü durabilir 5 çok kibar şık ve güzel tebrikler mutluklar şimdiden bende modellerden örnek alacağım kendime

canmm aslına bakarsan kararımı verdim gibi birşey .5 numarayıda çok ama çok beğeiniyorum ama bana yakışırmı yakışmaz mı die düşünüyorudumm. bayramdan sonra gelnlikçileri bi talan edicem bakalım hem fiyatta hem işçilikte uygun birşeyler bulabilecekmiyim CADIARZU

keşke siyah nişanlık giymeseydin lacivert yada şarap rengi olabilirdi
gelinlik olarak dersen ben en çok 8 numarayı beğendim tabi keşke bir deneyip resimlerini koysaydın ona göre karar verirdik

5,11 ve 12 numaralı gelinklerin modeli süper tabi insanın üerinde duruşu önemli

5 ve 11 derim ben çok sade ve zarif. biraz balık etli olduğun için aşırı süslü değil sade ve zarif modellere yönelmelisin.

ilk önce 2 8 9 elerdim.. begenmediklerim.. simdi tekrar bakiyorum

11 12 ayni model.. ve cok güzel.. bu gelinlikciyi biliyorum bende o modaevinde diktirdim.. bide sunu eklemek isterim sen fotogarfini eklememisin ama o modelin etegi de ayri bir güzel..
Modelin ismi satiye modaevinin sahipi bu gelinlik modelini kendi gelini icin tasarladi ve model adini da ordan aldi

Bir sey daha önremek isterim gelinlik modelini nerden begendiysen orda diktirt cünki sonra bam baska bir model ortaya cikiyor hayal kiriligina ugrama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…