• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar bi el atın yoksa içinden çıkamyıcam :)

Canım ben 10.yu beğendim. Bence 1.ye hiç kalışma onun üzereinde kolye gerdanlık falan hiç güzel durmaz...

8'in üstünü beğendim ben

2 , 4 ve 9 çok kötü bence :sinifsinif:

Son düzenleme:
gelinlik 1 ile gelinlik 7 nin alt tarafının karışımı diyorum ben. hayırlı olsun.

canm işin o tarafını da düşünüyorum kiminin altı güzel kimin üstü bide kilolu olduğm için yakışırmı yakışmazmı onu dert ediyoum gerçe var birz daha zamanım ama kararsz biri olduğumi için şimdiden kararımı verim dedim ufaktan ki ona göre fiyat araştırması yapim...yerimseniben

vereliniortak arkadaşlar hepiniz çok sağolun ilginiz için.en başta yazmıştm içlerinde bi tane var benim çok beğendiğim ama onu kimse sölememiş.tamam bi yerde zevkler tartışılmaz ama aklın yoluda birdir demş atalarımz dimi ama sırnaşık şey iyi oldu böle bi konu açmak en azından aklımdakilerin bazılarını elemiş oldum

3-5-12 bence çok güzel
ve tek parça gelinlik giyersen dha güzel durur bence senin beğendiğin hangisiydi

11 begendim ama 1 in üst model gercekten cok güzel onun altına 11 yada 12 nin etegi iyi olur

bu gördüklerimin içinde sana en yakın model 3. olan .bence kabarık modellerden kaçınmalısın aşağıya doğru tatlı evaze olanlar daha uzun ve ince gösterecektir.birde resimden değilde beğendiğin tarzı gidip üstüne denersen ,neyin yakışıp neyin yakışmadı hakkında doğrudan fikrin olur...

8 numaranın etekleri hoşuma gitmişti ama onu tek parça çekilnde hayal ettim üstünü de daha farklı bişey seçerim die düşündüm

bu gördüklerimin içinde sana en yakın model 3. olan .bence kabarık modellerden kaçınmalısın aşağıya doğru tatlı evaze olanlar daha uzun ve ince gösterecektir.birde resimden değilde beğendiğin tarzı gidip üstüne denersen ,neyin yakışıp neyin yakışmadı hakkında doğrudan fikrin olur...

benimde kabark model hoşuma gittiği için bunlar gözüme çarptı bide de kabarık olcaksa bile belden kabarık istemiyorum kasık kısmından itibaren kabarık olsn diyorum olmazmıı?

canım eklediğin gelinliklerin arasında beğendiklerim oldu mesela 12 numara veya 3-7 olabilir.
7 nin etek kısmını çok beğendim. sen 8 iin eteğini beğenmişsin ama bence fazla kabarık olur senin için ki ben de senin kilondaydım hemen hemen gelinlikçim tavsiye etmemişti.
bunun dışında sana 3 model önermek istiyorum ki özellikle zuhal topalınkini biraz daha kabarık bir tarlatanla giyersen hoş bir model olacaktır. tek parça olması da avantaj.
243p6qb.png

24cgk6p.jpg

24q0hnd.jpg

ikinci model kalçaya oturduğu için düşünebilirsin gibi geliyor fazla da kabarık deil ama üzerinde oynamalar yapılabilir eteğindefalan.

Back