• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar bi el atın yoksa içinden çıkamyıcam :)

bu arada sen bu fotoları koyana kadar benım begendıgım gelınlık 8 numaraydıı..ustunu straples dusununce tam benlık dıe baska bı arkadasa yorum yazmıstımm......ama bu fotolardan sonra 7 yı de cok cok cok begendımm vallaaaa.....

bu arada sen bu fotoları koyana kadar benım begendıgım gelınlık 8 numaraydıı..ustunu straples dusununce tam benlık dıe baska bı arkadasa yorum yazmıstımm......ama bu fotolardan sonra 7 yı de cok cok cok begendımm vallaaaa.....

yaaa bende aynı senin gibi oldum işteeeeee imdaaattt laelaelaelaelae

canım eklediğin gelinliklerin arasında beğendiklerim oldu mesela 12 numara veya 3-7 olabilir.
7 nin etek kısmını çok beğendim. sen 8 iin eteğini beğenmişsin ama bence fazla kabarık olur senin için ki ben de senin kilondaydım hemen hemen gelinlikçim tavsiye etmemişti.
bunun dışında sana 3 model önermek istiyorum ki özellikle zuhal topalınkini biraz daha kabarık bir tarlatanla giyersen hoş bir model olacaktır. tek parça olması da avantaj.
243p6qb.png

24cgk6p.jpg

24q0hnd.jpg

canm zuhal topalın gelinliğini bende beğendim hatta beninm 5 nolu gelinlik ona benziyo ama göbişim olduğu için balenli olsn diyolarr ayrıca dediğim gibi 2 parçalı olanları da ben tek parça olarak tasarlattırcam o şekilde denedim çünkü bi gelinlikçide en doğru seçim olur die düşünüoyruma.s

10. ve son gelinlik cok güzel bence :)

nişan elbisende olması gerektigii gibi sade ve bence şık olmus:)

3,7,12yi beğendim.gelinliklerin üzerinde duruşu önemli;modellerdeki kızların genelde boynu uzun;dikkat edersen güzel bir seçim yapabilirsin..hayırlı olsunn:))

4 ve 10 çok güzel
herkes kendi beğendiğini yazar ama ŞADU arkadaşım sen nasıl karar vercen
ALLAH kolaylık versin

3,4,7,8,11 gelinliklerin hepsi güzel canım inşallah en içine sineni giyersin en mutlu gününde

3,8 , 11 numarali gelinlikleri begendim canim hayirlisi olsun keske anket seklinde yapsaydin daha net gorurdun begenilenleri a.s.

bence en hoşu 11. olan onu beğendim tabi yinede senin kararın önemli sen hangisini beğenmiştin bakalım sölemiycekmisin?:(

12inci sonuncu gelinlik benim dikilen gelinliğimin aynısı tabi benimki kapalı olucak açık halini denedim gerçekten çok güzel durdu tabi dikilen yere görede değişir ama bence gayet hoş

Back