arkadaslar bi bakarmisiniz

Movenpick

suzi19
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
567
0
merhabalar kizlara.s.
ben 2 aylik hamileyim gerci ben 3 aylik biliyodum ama yanlislik olmus neyse yüzümde bir sürü sivilcelerim cikti yaaa zaten hamilelikten once de vardi ama bu kadar fazla deildi cok cirkinlestirdi beni:çok üzgünüm:
ne yapmam gerekiyor?bilenler yardimci olursaniz sevinirim

canım olur öyle sivilcelenmeler
sana tavsiyem sakın elleme ve bişey sürme
daha fena oluyolar
zamanla gecerler sebamed sabun kullan yüzünü yıkarken

selam canim. Benim bir arkadasim var aynen senin dedigin gibi hamile kalmadan oncede biraz sivilceleri vardi ama hamile kalinca allahim nasil azdi nasil kotu oldu. Bende sordum neden falan diye hamile kalinca boyle oluyormus hormonlardan dolayi yani kisiden kisiye farklilik gosteriyor tabi. O hicbisey kullanmadi. Hamile oldugun icin cok fazla katki maddeli bisey kullanamiyorsun zaten. Hafif bi sabun iyi gelebilir. Gecmis olsun canim. insallah bebisin dogar dogmaz normale doner cildin.

tesekkurler canim cok onemli bir sorun olmasada ben cok takiyorum kafama iste doktorum bir sivi sabun verdi ama yine de kullanmaya cekiniyorum :1rolleyes:

güzelim insallah bebegini kucagina alirsin sana tavsiyem BIR KÜCÜK KASE YOGURDA BIR TÜM LIMON SIK VE YÜZÜNE SÜR 15DAKIKA SONRA YÜZÜNÜ ILIK SUYLA YIKA VE HAFTADA 4 SEFER YAP GECMIS OLSUN :1hug::1hug:

benimde ilk aylarımda çok sivilce çıkmıştı çaresi yok maalesef yani dr öyle dedi ben dove sabun kullanıyorum yaklaşık 5 senedir şu an hiç sivilcem yok çok memnunum

tatlim Bebeğin Hayirli Olsun Ne Mutlu Sana....
Sivilceler Için Sikma Canini...yüzünü Temiz Tut... Sebze Ağirlikli Beslen...çikolata Dan Uzak Durmaya çaliş...kükürtlü Sabun Eczaneden Temin Et Oda çok Iyi Geliyor.. Yüzünü Yika Ve Elma Sirkesi Le Temizle .. En Son Durula Inan Ban çok Ii Gelecek.... Geçmiş Olsun Tatlim....

benim aksine cildim cok düzeldi ve hamilelik dahada güzellestirdi beni..
(yani her gören bu yorumu yapiyor)
temiz tutmaya calsi cildini,düzelirr

güzelim insallah bebegini kucagina alirsin sana tavsiyem BIR KÜCÜK KASE YOGURDA BIR TÜM LIMON SIK VE YÜZÜNE SÜR 15DAKIKA SONRA YÜZÜNÜ ILIK SUYLA YIKA VE HAFTADA 4 SEFER YAP GECMIS OLSUN :1hug::1hug:

cok tesekkurler canim birde bunu deniyim barii tekrar cok saol:1hug:

inşallah canım sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.cilt yapısıylada alakalı sanırım.eskidende biraz vardı diyosun.bendede öyle bi sorun olmadı fakat yüzümdeki küçük tüğlerin boylarında uzama oldu.bende onlardan rahatsızım.doktorda görme onları sen, doğumdan sonra dökülür dedi.bende alıştım artık.sevgiyle kal

hamilelikte olan normal şeyler bunlar hormonların dengesiyle alakalı boşver varsın çıksın sivilce dediğin nedir ki geçer, önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun bende de çıkıyor ne yapayım, farz et ergenlik dönemindesin geçer zamana bırak ve hamileliğinin keyfini çıkar bence benimde 9 haftalık bebişlerim bendede sivilce var çok değil ama artabilir o da ayrı konu herhalde hormonlar çok hızlı çalışıyor ondan rahat ol arkadaşım.:teytey::teytey:

Soru: Hamile kaldıktan sonra cildimin çok daha sivilceli ve yağlı olmaya Saşladığım fark ettim. Bu neden oluyor ve bu konuda ne yapabilirim?
Cevap: Hamilelik süresince östrojen ve progesteron hormonları normal seviyelerinin çok daha üstüne çıkar. Bunun sonucunda cildinizdeki yağ üretimi artar. Dolayısıyla sivilceler oluşur. Unutmayın, eğer normalde cildiniz problemli değilse, bu sadece hamileliğin sebep olduğu geçici bir dönemdir. Bebeğiniz doğduktan sonra bu problem de ortadan kalkar. Hamilelik süresince cildinizin güzel görünmesini istiyorsanız, düzenli olarak yağsız temizleme kremleriyle temizleyin. Doktorunuza danışmadan herhangi bir sivilce kremi kullanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…