arkadaslar bi bakarmısınız ?? çok acilll!!!!

ozqremr

Bebeğimi Bekliyorum <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
103
42
30
4 aylık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonum var :/ aranızda hamilyken idrar yolu enfeksiyonu geciren var mı
? neler yaptınız ?

en iyisi bol su iç ve c vitamini al canım

su içiyorum gecer gibi oluyo yine baslıo :/ bazen dayanılmıcak gibi oluyo

4 aylık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonum var :/ aranızda hamilyken idrar yolu enfeksiyonu geciren var mı
? neler yaptınız ?
endiselenme dr.un zaten gerekeni soylemistr ya antibiyotik ya da fitil alirsin.gebelikte cok rastlaniyor.bol bol su ic,ayaklarini sicak tut.dr.kontrolunu ihmal etme yeter ara ara idrarina baktr..gecmis olsun

endiselenme dr.un zaten gerekeni soylemistr ya antibiyotik ya da fitil alirsin.gebelikte cok rastlaniyor.bol bol su ic,ayaklarini sicak tut.dr.kontrolunu ihmal etme yeter ara ara idrarina baktr..gecmis olsun

fitil verdi kullandım bol su iç dedi :/ ilk gebeliğim korkuyorum biraz bişey olucak diye :/

fitil verdi kullandım bol su iç dedi :/ ilk gebeliğim korkuyorum biraz bişey olucak diye :/
bnmde ilk gebeligim buda 4.enfeksiyonum igne kullaniyrm.kendine bunlari dert etme daha buyuk sorunlar var Allah korusun.sukur de bu gunlerde gecicek ins.anne olmak zor yolculuk bunlari ogreniyoruz bu surecte.
dr.kontrol altinda tutuyorsa sorun yok cnm her seyin caresi var Allahin izniyle

haklısın :/ inşallah bir an önce kavusuruz yavrularımıza :)

Ben evlenmeden once idar yolu enfeksiyonu gecirmistim antibiyotiksiz hayatta gecmez diye biliyorm.nitekim kuzenimde hamileyken oldu oda antibiyotik kullandi. Dr un onermedi mi bisiy

Ben evlenmeden once idar yolu enfeksiyonu gecirmistim antibiyotiksiz hayatta gecmez diye biliyorm.nitekim kuzenimde hamileyken oldu oda antibiyotik kullandi. Dr un onermedi mi bisiy

doktorum antibiotik verdi 3 tanede fitil verdi ama gecmedi

O zaman bildir gecmediini tedaviye devam etsin cnm yada ilaclarini degistirir belki.dozunu arttirir yada

Bebegine bisiy olmaz cnm korkma. Ama agrili olur o enfeksiyon yani bnm oyleydi

erken doğum falan diyolar korktum bende :/ ne oturabiliyosun ne bişey yapabiliyosun çok kötü ya Allah kimsenin basına vermesin ...

erken doğum falan diyolar korktum bende :/ ne oturabiliyosun ne bişey yapabiliyosun çok kötü ya Allah kimsenin basına vermesin ...
Onla erken dogumun ne alakasi var yahu. Kuzenimden biliorum bende antibiyotik icti bildiin. Cocuguda gayet guzel cikti.herkeste baska etkiler olur etkilenmeyin herkesten

Onla erken dogumun ne alakasi var yahu. Kuzenimden biliorum bende antibiyotik icti bildiin. Cocuguda gayet guzel cikti.herkeste baska etkiler olur etkilenmeyin herkesten

işte milletin ağzı torba değil :/ canını sıkıyolar

Aslında enfeksiyon çok normal, ben ilk hamileliğimde 10 tane fitil kullanmışımdır, ikinci hamileliğimde ise 25 tane kullnmışımdır..
Ama sizi korkutmak gibi olmasın; ikinci hamileliğimde sabah 8 de sezeryan doğuma girecektim, gece hazırlığımı yaptım, heyecanlıydım ama hiçbir sıkıntım yoktu, inanın ki gece saat 3 te bir sancı başladı bende, kasıkta önce başladı, sonra bel, sonra bacak... fena oldum, ayakta bile duramıyordum, çok ağlıyordum çünkü canım çok acıyordu, sıcak duşa girdim ama titreme başladı, çıktım ve eşim giydirdi beni, her an ambulans çağırabiliriz dedim hazırlıklı ol diye... zorla da olsa arabaya kadar indim ve saat 6 da acilden giril yaptık, ebe baktı ve çok fazla enfeksiyonun var dedi, bunun enfeksiyondan kaynaklanacağını hiç düşünmemiştim, doğum sancısı olduğunu düşündüm, son günlerdede nasıl olsa doğuma girecem, fitil kullanmayayım dedim... işte böyle birşey oldu... bilginize..

Canını sıkmak için söylemedim, bebeğe zararı yok enfeksiyonun, tedbirini almazsan acısını sen çekersin benim gibi..

ben onun için demedim herkes bişeyler söylüyo ozellikl orta yas teyzeler yok efendim enfeksiyon varsa bebege bişey olur cok fazla ultrasona girme onu yapma bunu yapma falan filan. doktorum banada fitil verdi yarın gidicem bakalım inş gecer bi an önce artık dayanılmıck gibi krem var onu sürüyorum az az ama etki etmiyo evlenmeden öncede cekiodum hala cekiyorum

Enfeksiyonun nedenini kendin bilirsin, mesela benimki, hamilelikte akıntı fazlalaşır ya, ben de buna dayanamayıp, her gece altımı yıkamadan uyuyamazdım, doktorum kızardı, sürekli yıkanmaz diye.. ama şimdi de öyleyim, evimde fitil bulunur sürekli, bir bebişim için bir de benim için
Allahın izniyle bunlar gelip geçici şeyler, rabbim daha kötülerinden korusun...

Canim bendede oldu gecen ay augmentin bid 1000 mg ve fitil verdi drum kullandim gecti..kasinti ve yanma yoktu bende sadece cok fazla akintim vardi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…