arkadaslar bi bakarmısınız ?? çok acilll!!!!

sirkeli su ile yıkamayı duydum ama güvenp yapamıyorum :/ bana yediğim bişey dokunuyo ozellikle ekşi turşu gibi mesela :/ bebeğim kız oldugu icin canım mı ıstiyo bilmem hep limona ekşiye saldırıyorum bu ara dizginlemeye calısıyorum kendimi 2 litreye yakın su içiyorum :/ 5 ay var daha doguma ne yapıcam hic bir fikrim yok :/ bebişe bişey olmasında en büyük krkum o :/

Kendine papatya cayi demle ama aktardan alinanlari. %100 mikrop kirici iltihap sokuxudur. Ve bebege asla zarsr vermez

sirkeli su ile yıkamayı duydum ama güvenp yapamıyorum :/ bana yediğim bişey dokunuyo ozellikle ekşi turşu gibi mesela :/ bebeğim kız oldugu icin canım mı ıstiyo bilmem hep limona ekşiye saldırıyorum bu ara dizginlemeye calısıyorum kendimi 2 litreye yakın su içiyorum :/ 5 ay var daha doguma ne yapıcam hic bir fikrim yok :/ bebişe bişey olmasında en büyük krkum o :/
ayni sorunu bende yasiyorum dun gece 4 te acillik oldum belimin agrisindan ama dayanilcak gbi bi agri degl megerse idrarda enfeksiyon varms ama ccoookkk fazla doktr bile gordgndee ooo bunee yaaa dedi dusun bi antibiyotik verdi bol bol su ic dedi ama bu seferde ilac yuzunden kusmaktan bi hal oldm uyku haram resmen ne yapicam bilmiyorummm :-(

ayni sorunu bende yasiyorum dun gece 4 te acillik oldum belimin agrisindan ama dayanilcak gbi bi agri degl megerse idrarda enfeksiyon varms ama ccoookkk fazla doktr bile gordgndee ooo bunee yaaa dedi dusun bi antibiyotik verdi bol bol su ic dedi ama bu seferde ilac yuzunden kusmaktan bi hal oldm uyku haram resmen ne yapicam bilmiyorummm :-(

benm o kdar fazla yok :/ yediklerim dokunuyo arada oluyo cunku mesela suan Allahıma sükür yanmam yok :/ neyin dokundugunu bilsem yemicemde fark edemiyorum değişik bişeyde yemiyorum aslında ama ..

Ablama doktor onerisiydi bu papatya cayi allah sukur bebegimiz 4yasinda ve tehlikesiz bir hamilelik gecirdi iltihaplara ragmen

Mide agrisi veya yanmasida varsa hem hamilelikte kalsiyum icin her iki iki su bardagi soguk sut oneririm hem kasilmalsrin daha az olur hemde bebegin daha saglikli. geceleri de sadece meyveyle gecistir

Soguk sut kesinlikle birebir hemen dene :KK66:

doktorum ilaç verdi zaten kullandım gecmedi :/ bol bol su iç dedi

X