• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bi bakar mısınız !!

Enes2014

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
105
23
13
27
Eşimle ilişkiye girdikten sonra idrar yolu enfeksiyonu oluştu idrarimdan sonra yanma oluyor bugün de yumurtlama günüm ve 1'5 yıldır bebek istiyoruz olmadı bugünü de kaçırmak istemiyoruz acaba bi problem olurmu böyleyken iliskiye girip bebek sahibi olan varmı acaba acil cvp bekliyorum lütfen yardımcı olun

canım öncelikle geçmiş olsun. daha öncelerde bendede oluyordu mantar enfeksiyonundan da kaynaklanır yanmaların. bnce bi doktra görünmende fayda var

hamile kalmadan tedavine baktırmalısın.çünkü hamile kalınca ilaç kullanamayacaksın.dayanılmaz duruma gelince bebeğini mi feda edeceksin

bir ay daha sabret doktora gidip tedavini ol aynı durumu bebek isterken bende yaşadım doktor ara verdirdi ilaç kullandım. diğer türlü hamile bile kalsan düşük riski oluyor bu durumlarda gebeliğinde sıkıntıya girer

Sağol un arkadaşlar bugün sağ kaşığım da çok şiddetli bi ağrı vardı esimde evde olmadığı için gözüm basmadi doktora gitmeye yarın için randevu aldım inşallah yarın gidicem çok sagolun

Soğan kürü deneyin. Ne enfeksiyon kalır ne iltihap ne hastalık. Sonrasında gebe kalmanız da kolay olur Allahın izniyle.

Back