Arkadaslar bi bakabilirmisiniz?

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
Merhaba kizlar ben bir soru sormak istiyorum kusura bakmayin gulebilirsiniz bilmiyorum idrarla beraber kadinda meni cikar mi?

Son düzenleme:
kadından meni öyle durduk yere gelmez ki bunun için orgazm olmuş olman lazım..ilişkiden sonra tuvalate gidiyorsan ozaman o olabilir..

ne demek istedigini tam olarak anlamadım açıkcası

cinsel ilişki esnasında erkegin orgazm olması sonucu meni boşalır kadınlarda böyle bir boşalma olmamakla beraber ilişkinin kolay olabilmesi için zevk suyu denilen hatta ıslanmak olarakta bilinen durum meydana gelir kadının orgazmı zevkten ibarettir

cinsel ilişkiye girdikten sonra lavobaya gittiysen vede meniye rastladıysan bu senin idrarından degil vajinandan gelmiş olabilir

İdrar yollarindA iltihapta olabilir ve siz bunu meni saniyo olabilirsiniz tabiki cinsel birliktelik sonrasi gorulduyse normaldir

ilişki sonrası idrara çıkarken de vajinadan akabilir. banyo yaparken veya abdest aldıktan sonra da meni gelirse tekrar abdest almak gerekir diye biliyorum.

ilişki sonrası idrara çıkarken de vajinadan akabilir. banyo yaparken veya abdest aldıktan sonra da meni gelirse tekrar abdest almak gerekir diye biliyorum.

ilişkiden sonra gusül alıpta yine meni çıkarsa abdest gerekmez..çünkü sen içini temizleyemezsin zaten güsulde yıknacak yerler arasında değildir vajina içi..bunundan dolayı ise içinizi ferah tutun arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…