Arkadaşlar bi bakabilir misiniz? Fikrinize ihtiyacım var

Yazmıyım dimi onun gibi okuyup geçeyim. Resmen okudu ve dönmedi gerçi bu saatten sonra da dönecek yüzü mü kaldı

Daha tanima zamaninda boyle yaparsa sonu husran hic bulasma daha basindasin silll heryerden sizi isterse zaten bulur aciklamasinida yapar ozamanbaglandiktan sonra boyle yaparsa zor be kuzum postala gitsin

sanki aktif kullandigi teli de ikinci teli gibi geldi ama günahini almim, garip kendini anlamsiz sekilde geriye cekmis.

Daha tanima zamaninda boyle yaparsa sonu husran hic bulasma daha basindasin silll heryerden sizi isterse zaten bulur aciklamasinida yapar ozamanbaglandiktan sonra boyle yaparsa zor be kuzum postala gitsin
Kendi tanımak istiyorum dedi 24 saat geçmeden kensi gitti anlamadım. Madem kafana yatmadı sabahında beni neden arıyosun? Akşam kusura bakma yoğundum niye diyosun ay ben anlamıyorum bu insanları cidden

sanki aktif kullandigi teli de ikinci teli gibi geldi ama günahini almim, garip kendini anlamsiz sekilde geriye cekmis.
Hemde ortada bişey yokken güzel güZel çayımızı içtik evimize geldik sabah aradı sohbetimizi ettik akşamı yoğundum bugun kusura bakma dedi ve adam ortada yok o dakkadan beri

Gördüğü halde saatlerdir cevap yazmıyorsa gerçekten tanımak istememiş tanıyıp vazgeçmiş ya da tam bir dengesizle karşılasmissin. Düşünmene değmez biri gibi.

ayy evlerden ırak sil gitsin.benim de başıma gelmişti valla hiç o tanımak istiyorumlara güvenme.benim başıma gelen de nasıl aklı başında laflar nasıl tanımaya çalışmalar ailelerden bahsetmeler neler neler.sonra pat diye hayalet kılığına büründü , sonraki hafta baktım sevgilisiyle barışmış.

sakın yazmayın
hıc vaktı olmayan arar suan mesgulum ısım bıtınce ararım rahat rahat konusuruz der bunu demek 10 sanıye :) arkadaslarıyla gorusuyor sıgara ıcıyor tuvalete gıdıyor yemek yıyor tv ızlıyor vaktı var ama bır sıze yok

aramayın yazmayın hıc

Bence de siz yazmayın. Yoğun olabilir ama mesaj yazmak 45 saniyelik iş, hiç mi tuvalete gitmedi. Bahane bu. Bence işi ağırdan almak ve önyargılı olmak için yeterli bir sebep bu anlattığınız.

Ustunuze dusenı yapmissınız sizden cıkmis artık.
Bır daha yazmayın aramayın. O yazarsa da ben olsam konusmam ama, buna siz kendiniz karar verin

Hiç şekilde cevap gelmeyince tekrar tekrar mesaj atmayın bence.Cevap yazın kendisi dönmezse muhabbeti orada bırakın.
Sorunuzun cevabına gelince herşey olabilir.Belki sevgilisi var vs. Ya da konuştuğu başka insanlar var.Bunu bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…