arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşamış olan varsa birşeyler söyleyebilir mi?

Moon35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
133
2
118
İzmir
kızlar şöyle bir durum var. regl olmaya ilk başladığımdan beri ki zaten ben yaşıtlarıma göre baya geç olmuştum. hep düzensizdir yani en düzenli halinde bile mutlaka normal gününden 1-2 hafta gecikmiş olarak gelir. stresli bir yapım var bundan da olabilir diye düşünüyorum. ama bu sefer iyice aştı resmen 2 aydır regl olamıyorum ve yaşamımı çok etkiliyor bu durum. doktora gittim hormon testlerinde sadece testosteron hormonu yuksek cıktı ultrasonda kist filan cıkmadı doktorum pko teşhisi filan da koymadı dogum kontrol hapıyla bu işi halledebiliriz dedi ama ben hormon içeren ilaçları kullanmak istemiyorum. böyle sorun yaşayan oldu mu aranızda hiç nasıl aştınız? soğan kürünü deniyorum bugun başladım işe yarar mı dersiniz?
birde şöyle birşey de var söylemeye utanıyorum ama erkek arkadasımla yüzeysel olarak birşeyler yaşıyoruz yani birleşme yok bundan dolayı birşey olmuş olabilir mi? hamilelik gibi bir durum olsa heralde testlerde cıkardı değil mi?

Hamilelik olması imkansız canım da troit hormonlarına baktırdın mı ?

bende aynı sorunu yaşadım canım, 15 yaşımda regl oldum ve 2 ay 3 ay gecikmeli olurdu. bu da bende sinir ve gerginlik yaratırdı ama sonra düzenli beslendikce vs bu sorunu kendiliğinden çözdüm. İlaç kullanmanın faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum.ileride daha büyük sorunlar yaratabilir. Beslenmene dikkat et , bol su iç...

Hamilelik olması imkansız canım da troit hormonlarına baktırdın mı ?

bir sürü test yaptırdı doktor sadece progesteron mu ne o benım gıttıgım hastanede bakılamıyormus yazdı bu testleri üniversite hastanesine yaptır bakalım tekrar dedi pko gibi bir durum söz konusu değil olmazsa dogum kontrolle kontrol altına alırız adet düzenini dedi. bi de bu tarlusal varmış sanırım ondan mı kullansam acaba

Doktor tavsiyesi olmadan bi ilaç kullanma canım daha kötü bir hal alabilir sen bütün testleri yaptır problemini bi anla.. Birde genetikte olabiliyor anneninki aileden birininki falanda düzensizse

kızlar tarlusal aldım bugun kullanmaya başladım tarlusal kullanıp yine adet olamazsam hamilelik anlamına mı geliyor bu

Iliskide bulunduysan bir ihtimal ama sanmiyorum mevsimsel olabilir benimde bu ay iki gun geldi kesildi sonra. Supheliyim ben de kendimden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…