Arkadaşlar benım gibi olan var mı 😢

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
33
Arkadaşlar ben 3 ay önce bir dusuk yasamıstım bu bebegı cok istiyordum cok zor gunler gecırdım hala da tam atlarabılmış degılım gunduz hep bebeğimi düşünüp duruyorum acaba ikincisi de mi ölecek diye gündüz yetmiyormuş gibi uzun zamandır ruyamda her gun bebeklı kadınlar görüyorum ya da doktor ruyamda benım bebeğimin ölecegını söylüyor gercekten cok zorluyor bu seyler benı böyle şeyler yasayıp atlatan var mı 😔

Arkadaşlar ben 3 ay önce bir dusuk yasamıstım bu bebegı cok istiyordum cok zor gunler gecırdım hala da tam atlarabılmış degılım gunduz hep bebeğimi düşünüp duruyorum acaba ikincisi de mi ölecek diye gündüz yetmiyormuş gibi uzun zamandır ruyamda her gun bebeklı kadınlar görüyorum ya da doktor ruyamda benım bebeğimin ölecegını söylüyor gercekten cok zorluyor bu seyler benı böyle şeyler yasayıp atlatan var mı 😔
Bilinc altınızdan ötürü görüyorsunuz o rüyaları bence.
Ben eylülde kimyasal gebelk gecırdm.Kasımda tekrar hamile kaldım.
Gayette sağlıklı ilerliyor sukur.
Kafadan atın önce negatifi
Rabbim hayırlısını versin inss
:dua:

Bilinc altınızdan ötürü görüyorsunuz o rüyaları bence.
Ben eylülde kimyasal gebelk gecırdm.Kasımda tekrar hamile kaldım.
Gayette sağlıklı ilerliyor sukur.
Kafadan atın önce negatifi
Rabbim hayırlısını versin inss
:dua:
BIlmıyorum cok korkuyorum evet ıkıncı gebelığınde dogum yapan var ama art art kayıp yasayan da var hep aklımda acaba ıkıncısı de ölecek mı ölecek olursa ben bunu nasıl atlatırım dıye 😔

Back
X