• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar benim dondurulmuş tek embriyom var transfer olacağım haftaya tek olduğu için biraz Ümitsizim benim gibi olup güzel sonuç alan var mı

Ya benimdr tek yumurtam oldu yaşım 42 kalıtesı 4a dediler 10 gün sonra transfer yapılacak cok korkuyorum heycanlıyım. Yatıyım mı yatmayım mı bilmiyorum. Kardeşimin düğünü olacak baska sehırfe gıtsem mı gıtmesem mı karar veremıyorum. Şimdi femaraya baslattı doktor 5 gun kullanıp tekrar kontrole gıdıcem. Kızlar ya boyle tek yumurtayla femarayla tuttıran var mı

Benim de sorunum amh düşüklüğüydü maddi imkanınız varsa doktor tavsiyesinde bulunabilirim. İki doktora iki transfer oldum ilki tutmadı ikinci doktorla iyi ki tanışmışız diyorum tek seferde tek embriyom tutundu oğlum şimdi 4 aylık kucağımda, dondurulmuş 2 embriyom daha var
Canım doktorun kimdi ??? Tavsiye lütfen

Aa ben seni hatırladım evet konusmustuk tolga ecemiş değil mi ? Ben aradım o doktoru negatıf olunca ucret bıldıgısı vermedıler bıraz sınır oldum muayene 4000 tl ben ordan 300 den aşağı çıkamam ya

Canım doktorun kimdi ??? Tavsiye lütfen
Tolga Ecemiş Ankara’da canım
Aa ben seni hatırladım evet konusmustuk tolga ecemiş değil mi ? Ben aradım o doktoru negatıf olunca ucret bıldıgısı vermedıler bıraz sınır oldum muayene 4000 tl ben ordan 300 den aşağı çıkamam ya
Evet canım Tolga Ecemiş’ti doktorum. Sorma ya bebeğimle ziyarete gittiğimizde duydum ben de muayene ücretleri çook artmış. Normalde de ücreti yüksek bi doktor açıkçası dolar bazında artış oluyor ama kim gittiyse ilk denemede pozitifi gördü, tabiki nasip kısmet ama bana vesile oldu çok şükür. 2 tane daha dondurulmuş embriyom var onların transferi için de yine Tolga hocaya gitmeyi düşünüyorum ilerleyen yıllarda ama sonraki muayenelerde gidebileceğimi sanmıyorum ben de

Tolga Ecemiş Ankara’da canım

Evet canım Tolga Ecemiş’ti doktorum. Sorma ya bebeğimle ziyarete gittiğimizde duydum ben de muayene ücretleri çook artmış. Normalde de ücreti yüksek bi doktor açıkçası dolar bazında artış oluyor ama kim gittiyse ilk denemede pozitifi gördü, tabiki nasip kısmet ama bana vesile oldu çok şükür. 2 tane daha dondurulmuş embriyom var onların transferi için de yine Tolga hocaya gitmeyi düşünüyorum ilerleyen yıllarda ama sonraki muayenelerde gidebileceğimi sanmıyorum ben de
Sizin yaşınız kaçtı ben 42 yim pek bi şansım yok o yüzden o kadar para verip tutmazsa çok üzülürüm

Sizin yaşınız kaçtı ben 42 yim pek bi şansım yok o yüzden o kadar para verip tutmazsa çok üzülürüm
30da başladım tedaviye, farklı merkez 2.deneme vs derken oldu çok şükür bebeğim 6 aylık oldu ben de 32 olacağım

Back