• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar benim dondurulmuş tek embriyom var transfer olacağım haftaya tek olduğu için biraz Ümitsizim benim gibi olup güzel sonuç alan var mı

Aa asla umutsuz olmayın lütfen.
Banada 1 tane dondurulmuş transfer edildi şükür 10+4 hamileyim.
Pozitif olmaya çalışın herzaman nekadar zor olsada.
Transfere kadar bol bol yeşil mercimek/ somon balığı ve baklagiller tüketin.
Transferden sonra mutlaka 1 saat uzanın.
Söylediklerinizi yarından itibaren kesin uygulayacağım transfer salı günü nasip olursa

Geçen ay transferden sonra eve geldim mutfağı topladım yemek yaptım ertesi gün pazara gittim doktor normal hayatına devam et diyince 10 sonra kan vermiştim 13.7 çıktı beta hcg sonra düştü 3 e pişman oldum keşle en az üç gün yatsaydım dedim şimdi işten de çıktım bu son şansım
Ben 4 gün yattım tutmadı kaliteliydi bide embriyom

2 taze transfer sonrasında olumsuz haberi alsak da geriye kalan dondurulmuş tek embriyom 4aa bize olumlu sonuç getirdi 😍 Bidaha o süreçlerden geçecek olduğunu, maddi manevi külfet olacağını bilmek canımı çok yakmıştı ilk transfer sonrası...
Geçen yıl Ağustos ayında son embriyo transferi olduğumda hadi bu da olumsuz olursa ben ne yaparım diye çok ağlamıştım. Bol bol somon, yumurta, kefir ve kaşar tüketmiştim. Yaşadığım süreç çok uzun arkadaşlar. Kısaca böyle yazayım dedim çünkü Allah'tan hiçbir zaman ümit kesilmez(miş). Diyorum çünkü her olumsuzlukta insan daha da çökmüş, yıpranmış hissediyor. İsteyen herkese nasip olsun. 2.5 aylık kızımla hepinize şans diliyoruz 🥰

2 taze transfer sonrasında olumsuz haberi alsak da geriye kalan dondurulmuş tek embriyom 4aa bize olumlu sonuç getirdi 😍 Bidaha o süreçlerden geçecek olduğunu, maddi manevi külfet olacağını bilmek canımı çok yakmıştı ilk transfer sonrası...
Geçen yıl Ağustos ayında son embriyo transferi olduğumda hadi bu da olumsuz olursa ben ne yaparım diye çok ağlamıştım. Bol bol somon, yumurta, kefir ve kaşar tüketmiştim. Yaşadığım süreç çok uzun arkadaşlar. Kısaca böyle yazayım dedim çünkü Allah'tan hiçbir zaman ümit kesilmez(miş). Diyorum çünkü her olumsuzlukta insan daha da çökmüş, yıpranmış hissediyor. İsteyen herkese nasip olsun. 2.5 aylık kızımla hepinize şans diliyoruz 🥰
Siİn adınıza çok sevindim dariis bizim başımza bu Arada benim olumsuz oldu Buda olmadı

Siİn adınıza çok sevindim dariis bizim başımza bu Arada benim olumsuz oldu Buda olmadı
Canım senin adına çok üzüldüm bende Mayıs ayında transfer olmuştum haziranın 7 de öğrendim negatif benimde olumsuz senin tek emriyo transferi mi çift mi ?Birde kaçıncı denemeniz

Benim de sorunum amh düşüklüğüydü maddi imkanınız varsa doktor tavsiyesinde bulunabilirim. İki doktora iki transfer oldum ilki tutmadı ikinci doktorla iyi ki tanışmışız diyorum tek seferde tek embriyom tutundu oğlum şimdi 4 aylık kucağımda, dondurulmuş 2 embriyom daha var

Canım senin adına çok üzüldüm bende Mayıs ayında transfer olmuştum haziranın 7 de öğrendim negatif benimde olumsuz senin tek emriyo transferi mi çift mi ?Birde kaçıncı denemeniz
İkinci denemem ilk denemede 3 tane konuldu onlar kimasal oldu ikincide dondurulmuş embriyo tekti o hiç tutunması

😒 artık şansım yok doğal yolla deneyeceğiz
Tüp bebek tedavisini bırakıp kendiliğinden hamile kalan çok duydum gördüm. Şöyle düşünün zaten nasipte varsa illaki günü gelince sizi bulacak. Ama eğer nasipte yoksa sonsuza kadar denesenizde zaten olmaz. Demem o ki bebek işi tamamen nasip. Bazen bizim elimizde olamayan şeyler vardır. Bu da onlardan biri. Bende dün negatifi aldım çok üzgünüm ama elimden gelen bir şey yok toparlanmaktan başka🌸

Tüp bebek tedavisini bırakıp kendiliğinden hamile kalan çok duydum gördüm. Şöyle düşünün zaten nasipte varsa illaki günü gelince sizi bulacak. Ama eğer nasipte yoksa sonsuza kadar denesenizde zaten olmaz. Demem o ki bebek işi tamamen nasip. Bazen bizim elimizde olamayan şeyler vardır. Bu da onlardan biri. Bende dün negatifi aldım çok üzgünüm ama elimden gelen bir şey yok toparlanmaktan başka🌸
Doğru diyorsun nasipten öteye geçilmiyor zaman geçince keşke şunuda yapsaydım dememek için valla her yolu denedim şimdi ovilasyon testleri aldım birazsa böyle deneyeyim sende gel üzülme

Doğru diyorsun nasipten öteye geçilmiyor zaman geçince keşke şunuda yapsaydım dememek için valla her yolu denedim şimdi ovilasyon testleri aldım birazsa böyle deneyeyim sende gel üzülme
Valla benim ilk denememdi dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık ağlayamıyorum sen düşün🙈

Bnde tek embriyo taze transfer olmuştum nasip oldu şuan 26+5 olduk kızımla.umutsuz olmamak lazım🥰

Back