- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, kalitesi ne acaba transfer olacağınız embriyonunGeçen ay transfer oldum iki tane 5 gün embriyosu kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi 5 gün tek dondurulmuş embriyom var haftaya transfer olacağım bugün rahim kalınlığına baktı doktorum 8mm dedi çarşamba tekrar çağırdı transfer gününe karar verecek
Geçen ay transfer oldum iki tane 5 gün embriyosu kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi 5 gün tek dondurulmuş embriyom var haftaya transfer olacağım bugün rahim kalınlığına baktı doktorum 8mm dedi çarşamba tekrar çağırdı transfer gününe karar verecek
Valla hiç söylemiyorlar doktoruma dedim kalitesi nasıl kalitesi kötü olsa transfer etmek dedi daha da bişey diyemedimMerhaba, kalitesi ne acaba transfer olacağınız embriyonun
Anladım canım. İlki kimyasal olanlarda çoğu tutuyor sonraki transferler. Ama c kalitede değilse b veya a ise bence şansın çok yüksek hem blast olmuş her embriyonun gebelik getirme şansı vardır %30 a da düşse doktorlar denemek ister o şansı göz ardı edemez. O yüzden dene bence bol şansValla hiç söylemiyorlar doktoruma dedim kalitesi nasıl kalitesi kötü olsa transfer etmek dedi daha da bişey diyemedim
Geçen ay transferden sonra eve geldim mutfağı topladım yemek yaptım ertesi gün pazara gittim doktor normal hayatına devam et diyince 10 sonra kan vermiştim 13.7 çıktı beta hcg sonra düştü 3 e pişman oldum keşle en az üç gün yatsaydım dedim şimdi işten de çıktım bu son şansımAa asla umutsuz olmayın lütfen.
Banada 1 tane dondurulmuş transfer edildi şükür 10+4 hamileyim.
Pozitif olmaya çalışın herzaman nekadar zor olsada.
Transfere kadar bol bol yeşil mercimek/ somon balığı ve baklagiller tüketin.
Transferden sonra mutlaka 1 saat uzanın.
Son şansım yaşta 40 ileri yaş olunca embriyo kalitesi boZuluyormuş benim tüm tahliller normal spermde de sorun yok sadece amh düşük 0.57Anladım canım. İlki kimyasal olanlarda çoğu tutuyor sonraki transferler. Ama c kalitede değilse b veya a ise bence şansın çok yüksek hem blast olmuş her embriyonun gebelik getirme şansı vardır %30 a da düşse doktorlar denemek ister o şansı göz ardı edemez. O yüzden dene bence bol şans
Ya senin adına çok sevindim darısı başımAa asla umutsuz olmayın lütfen.
Banada 1 tane dondurulmuş transfer edildi şükür 10+4 hamileyim.
Pozitif olmaya çalışın herzaman nekadar zor olsada.
Transfere kadar bol bol yeşil mercimek/ somon balığı ve baklagiller tüketin.
Transferden sonra mutlaka 1 saat uzanın.
Geçen ay transferden sonra eve geldim mutfağı topladım yemek yaptım ertesi gün pazara gittim doktor normal hayatına devam et diyince 10 sonra kan vermiştim 13.7 çıktı beta hcg sonra düştü 3 e pişman oldum keşle en az üç gün yatsaydım dedim şimdi işten de çıktım bu son şansım
Yaaa hep kafayı ona takmıştım keşke yatsaydım diye ister istemez takıyorum Şuan daha rahat olmak istiyorum çarşamba kontrolüm var rabbim sonucumuzu güzel eylesin süreç çok zorAy hiç alakası yok onunla kendini suçlama.
Ben transferden sonra sadece 1 saat uzandım.
Arabayla okadar trafikte 2 saat yolculuk yaptım.
24 saat geçmeden uçakla 4 saat uçtum.
Havaalanında sürekli ayaktaydım.
Hatta unutup valizimi banttan aldım.
Öyle yatmadımda ama tuttu.
3 gün yatsaydım tutardı felan diye kendini suçlama.
Bir çok arkadaşım türkiyede yaptırıp ertesi gün yurtdışına döndü, iş hayatına devam etti ama tuttu.
Yatıp tutmayanlarda var.
Böyle şeylerde pozitif olmak, beslenmene dikkat etmek çok önemli.
Yaaa hep kafayı ona takmıştım keşke yatsaydım diye ister istemez takıyorum Şuan daha rahat olmak istiyorum çarşamba kontrolüm var rabbim sonucumuzu güzel eylesin süreç çok zor
Canım hadi hayırlısı olsun inşallah Bende yarın Kıbrıs'a gidiyorum transfer için benimde son iki emriyom kaldı İnşallah güzel sonuç alırım tek embriyo transferi olucamGeçen ay transfer oldum iki tane 5 gün embriyosu kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi 5 gün tek dondurulmuş embriyom var haftaya transfer olacağım bugün rahim kalınlığına baktı doktorum 8mm dedi çarşamba tekrar çağırdı transfer gününe karar verecek
Evet dinliyorum bu süreçte ekstra hiç bir vitamin vermiyor doktorum size verdi miAmiin canım. İnşaAllah bu sefer hayırla sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Yok yok, hiç ondan diye kendini suçlama.
Diyorum ya bizzat kendim sürekli yolculuk ve hareket halindeydim ama tuttu.
Beslenmene dikkat et, pozitif olmaya çalış.
Hergün meryem suresini dinle.
Ben bunları yapmıştım.
İnşaAllah hayırlı haberlerini alırız
Siz Kıbrıs’ta mı tedavi görüyorsunuzCanım hadi hayırlısı olsun inşallah Bende yarın Kıbrıs'a gidiyorum transfer için benimde son iki emriyom kaldı İnşallah güzel sonuç alırım tek embriyo transferi olucam
Evet dinliyorum bu süreçte ekstra hiç bir vitamin vermiyor doktorum size verdi mi
Evet canım Kıbrıs'taSiz Kıbrıs’ta mı tedavi görüyorsunuz
Bende kullanıyorum valla işten de çıktım bu süreçte evdeyim daha rahatım kafa olarak içimde bir heyecan yok nötürüm geçen ay çok umutluydum kimyasal olunca hayal kırıklığı yaşadımYok banada vitamin vermedi. Sadece folik asit vermişti.
Allah yardımcın olsun güzel haberler alırsın inşallahEvet canım Kıbrıs'ta
Aminnn inşallah canım dua edin bana da kızlarAllah yardımcın olsun güzel haberler alırsın inşallah
Allah yar ve yardımcımız olsun isteyen herkesi evladına sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallahAminnn inşallah canım dua edin bana da kızlar