• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar benim dondurulmuş tek embriyom var transfer olacağım haftaya tek olduğu için biraz Ümitsizim benim gibi olup güzel sonuç alan var mı

mrererdem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
498
136
18
42
Geçen ay transfer oldum iki tane 5 gün embriyosu kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi 5 gün tek dondurulmuş embriyom var haftaya transfer olacağım bugün rahim kalınlığına baktı doktorum 8mm dedi çarşamba tekrar çağırdı transfer gününe karar verecek

Geçen ay transfer oldum iki tane 5 gün embriyosu kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi 5 gün tek dondurulmuş embriyom var haftaya transfer olacağım bugün rahim kalınlığına baktı doktorum 8mm dedi çarşamba tekrar çağırdı transfer gününe karar verecek
Merhaba, kalitesi ne acaba transfer olacağınız embriyonun 💐

Aa asla umutsuz olmayın lütfen.
Banada 1 tane dondurulmuş transfer edildi şükür 10+4 hamileyim.
Pozitif olmaya çalışın herzaman nekadar zor olsada.
Transfere kadar bol bol yeşil mercimek/ somon balığı ve baklagiller tüketin.
Transferden sonra mutlaka 1 saat uzanın.

Valla hiç söylemiyorlar doktoruma dedim kalitesi nasıl kalitesi kötü olsa transfer etmek dedi daha da bişey diyemedim :KK43:
Anladım canım. İlki kimyasal olanlarda çoğu tutuyor sonraki transferler. Ama c kalitede değilse b veya a ise bence şansın çok yüksek 🥰 hem blast olmuş her embriyonun gebelik getirme şansı vardır %30 a da düşse doktorlar denemek ister o şansı göz ardı edemez. O yüzden dene bence bol şans ☺️

Geçen ay transferden sonra eve geldim mutfağı topladım yemek yaptım ertesi gün pazara gittim doktor normal hayatına devam et diyince 10 sonra kan vermiştim 13.7 çıktı beta hcg sonra düştü 3 e pişman oldum keşle en az üç gün yatsaydım dedim şimdi işten de çıktım bu son şansım

Anladım canım. İlki kimyasal olanlarda çoğu tutuyor sonraki transferler. Ama c kalitede değilse b veya a ise bence şansın çok yüksek 🥰 hem blast olmuş her embriyonun gebelik getirme şansı vardır %30 a da düşse doktorlar denemek ister o şansı göz ardı edemez. O yüzden dene bence bol şans ☺️
Son şansım yaşta 40 ileri yaş olunca embriyo kalitesi boZuluyormuş benim tüm tahliller normal spermde de sorun yok sadece amh düşük 0.57

Ya senin adına çok sevindim darısı başım

Geçen ay transferden sonra eve geldim mutfağı topladım yemek yaptım ertesi gün pazara gittim doktor normal hayatına devam et diyince 10 sonra kan vermiştim 13.7 çıktı beta hcg sonra düştü 3 e pişman oldum keşle en az üç gün yatsaydım dedim şimdi işten de çıktım bu son şansım

Ay hiç alakası yok onunla kendini suçlama.
Ben transferden sonra sadece 1 saat uzandım.
Arabayla okadar trafikte 2 saat yolculuk yaptım.
24 saat geçmeden uçakla 4 saat uçtum.
Havaalanında sürekli ayaktaydım.
Hatta unutup valizimi banttan aldım.
Öyle yatmadımda ama tuttu.
3 gün yatsaydım tutardı felan diye kendini suçlama.
Bir çok arkadaşım türkiyede yaptırıp ertesi gün yurtdışına döndü, iş hayatına devam etti ama tuttu.
Yatıp tutmayanlarda var.
Böyle şeylerde pozitif olmak, beslenmene dikkat etmek çok önemli.

Ay hiç alakası yok onunla kendini suçlama.
Ben transferden sonra sadece 1 saat uzandım.
Arabayla okadar trafikte 2 saat yolculuk yaptım.
24 saat geçmeden uçakla 4 saat uçtum.
Havaalanında sürekli ayaktaydım.
Hatta unutup valizimi banttan aldım.
Öyle yatmadımda ama tuttu.
3 gün yatsaydım tutardı felan diye kendini suçlama.
Bir çok arkadaşım türkiyede yaptırıp ertesi gün yurtdışına döndü, iş hayatına devam etti ama tuttu.
Yatıp tutmayanlarda var.
Böyle şeylerde pozitif olmak, beslenmene dikkat etmek çok önemli.
Yaaa hep kafayı ona takmıştım keşke yatsaydım diye ister istemez takıyorum Şuan daha rahat olmak istiyorum çarşamba kontrolüm var rabbim sonucumuzu güzel eylesin süreç çok zor

Yaaa hep kafayı ona takmıştım keşke yatsaydım diye ister istemez takıyorum Şuan daha rahat olmak istiyorum çarşamba kontrolüm var rabbim sonucumuzu güzel eylesin süreç çok zor

Amiin canım. İnşaAllah bu sefer hayırla sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Yok yok, hiç ondan diye kendini suçlama.
Diyorum ya bizzat kendim sürekli yolculuk ve hareket halindeydim ama tuttu.
Beslenmene dikkat et, pozitif olmaya çalış.
Hergün meryem suresini dinle.
Ben bunları yapmıştım.
İnşaAllah hayırlı haberlerini alırız💜

Canım hadi hayırlısı olsun inşallah ♥️☘️🤲 Bende yarın Kıbrıs'a gidiyorum transfer için benimde son iki emriyom kaldı İnşallah güzel sonuç alırım tek embriyo transferi olucam

Amiin canım. İnşaAllah bu sefer hayırla sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Yok yok, hiç ondan diye kendini suçlama.
Diyorum ya bizzat kendim sürekli yolculuk ve hareket halindeydim ama tuttu.
Beslenmene dikkat et, pozitif olmaya çalış.
Hergün meryem suresini dinle.
Ben bunları yapmıştım.
İnşaAllah hayırlı haberlerini alırız💜
Evet dinliyorum bu süreçte ekstra hiç bir vitamin vermiyor doktorum size verdi mi

Back