• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar beni dinleyin

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
ben çok mutluyum eşim ile barıştım beni çok seviyormuş yalnış anlamışım sadece benim bakımlı olmamı istiyormuş bende çok salaş giyiniyordum evde mesele bundan ibaret size teşekkür beni anlayıp yol gösterdiğiniz için dostlarım iyiki varsınız hiç dostum yoktu şimdi sanıyorum.:)

hadi hayırlısı :6: valla foruma bir girdin pir girdin....1 haftada 5 konu açtın,ışık hızıyla hem küstün hem barıştın...en kötü gününüz bu olsun ne diyeyim...mutluluklar :nazar:

hadi hayırlısı :6: valla foruma bir girdin pir girdin....1 haftada 5 konu açtın,ışık hızıyla hem küstün hem barıştın...en kötü gününüz bu olsun ne diyeyim...mutluluklar :nazar:

5 konu açtığımı nereden anladın ya sen ben daha birşey anlamadım o yüzden sürekli konu açıyorum öğrenene kadar böyle devan eder thank you cevap için

5 konu açtığımı nereden anladın ya sen ben daha birşey anlamadım o yüzden sürekli konu açıyorum öğrenene kadar böyle devan eder thank you cevap için

:9::9::9: bana malum oldu açtığın konular....şaka bir yana düzeldiğinize sevindim...en azından kurtarmak için birşeyler yapıyorsun,bu da birşey :34:

konuları okuyamadım ama herseyın duzeldıgıne sevındım mutluluklar:123:

Diğer konundan devam etseydin keske.

Sevindim esinle aranın duzeldigine.

Yalnız esinden rica et, bakımlı olmanı istiyorsa açıkça söylesin. Yeni bir hanım getiririm diyerek seni rencide etmesin. Derdini açık anlatsın.

Konularınız hep birbiryle bağlantılı ama farklı başlıklarla açıyorsunuz..Bu mesajı sıkıntılı olduğunuz konuya yazsaydınız en azından konunuz sonuçlanırdı, hemde konu kirliliği olmazdı.

...

Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Sizin kendinize bakmanızla ilgiliyse sıkıntısı eşinizin, sizi güzelce uyarsın, dile getirsin derdini..
''Yeni hanım getireceğim'' diye sizi rencide etmemesi, yuvaya yakışmayan şekilde saygısızca konuşamaması gerektiğini bilmeli.

Konularınız hep birbiryle bağlantılı ama farklı başlıklarla açıyorsunuz..Bu mesajı sıkıntılı olduğunuz konuya yazsaydınız en azından konunuz sonuçlanırdı, hemde konu kirliliği olmazdı.

...

Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Sizin kendinize bakmanızla ilgiliyse sıkıntısı eşinizin, sizi güzelce uyarsın, dile getirsin derdini..
''Yeni hanım getireceğim'' diye sizi rencide etmemesi, yuvaya yakışmayan şekilde saygısızca konuşamaması gerektiğini bilmeli.

kusura bakmayın arkadaşlar ben tam anlamıyla çözemedim olayı kayınvalidemelr burada olduğu müddet ben rahat olamam bunu anladım kayınpeterin beyin ameliyatı uzadıkça uzuyor bu olay b .zi çok geriyor gerçekten yalnızım eşimlen barışmış olmam yalnızlığım gitti sanmayın benim eşim duyarsız biraz ama çocuklarım için dayanıp görmezlikten gelmem lazım

Mutlluluklar allah bozmasın fakat sna tavsiyem ben de kayınvalidemle kaldım zor diye düşünürsen cok zor geliyor
ama onlara kendi annenmiş gibi davranırsan sende mutlu olrsun onlar da :)

mutlluluklar allah bozmasın fakat sna tavsiyem ben de kayınvalidemle kaldım zor diye düşünürsen cok zor geliyor
ama onlara kendi annenmiş gibi davranırsan sende mutlu olrsun onlar da :)

asla bunu yapamam annem benim eşsiz herkesin annesi gibi kayınvalidem herşeyi üzerine alınıyor annem öyle değil

Eeeee hadi gözün aydın,biraz bakımlı oluver artıkın ben evde bile makyajsız gezmem,eşimde kızar evde bari şu gözlerin dinlensin diye:1:

Back