- Konu Sahibi ESXIXNGXUXL
tez zamanda o miskokulu bebişini kollarına alman dileğiyle....Allah analı babalı büyütmeyi nasip edern inşallah.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mutluyum cuma günü kan testi yaptırdım ve hamileyim tek yumurtayla hamile kaldım haftaya ultrasonla bakılacak
sağlıkla ikinizde birbirinize kavuşun inşallah canım. Her şeyin hayırlısı çok sevindim bende bu gün tahlil yaptırdım sonuç bekliyorum.bende 2 yumurta transfer edilebildi diye üzülüyordum ama allah veriyor işte. Sağlılı günler dikkat et kendine bolca dinlen.
malesef benim sonucum dün olumsuz geldi.Allah senin bebeğini sevmek nasip etsin canım.:a015:
esıngul nasılsın cnm hamıslık nasıl gıdıyo bakem dıkkat et kendıne ve bebıse
tebrik ederim esingülcüm.inşllh Allah tamamına erdirsin.kendine bu dönemlerde mutlaka çok dikat et.emanete iyi bak.Allah kucagına alıp koklamayı nasip etsin inşllh.bizler içinde dua etmeyi unutma...
ebruzm uzulme inş bızde bıgun anne olacagız cnm allahım herseyın hayırlısını versın
amiiiiiiiiiiiiiin cnm amin inş hepımıze yasatır rabbım baslar annesı daha kucucuk osimdilik bende hiç bir belirti yok dün dr gittim ultrasonda gördüm çok farklı bir duygu inşallah ALLAH en kısa zamanda sanada bu duyguyu tattırır
çok teşekkürler canım inşallah bizimde esingülün dediği gibi zamanımız dolar ve vadesi gelip bebeklerimize kavuşuruz şu durumu atlatmak çok zor ama malesef.senağlama