Ohss 🥺

Geçer geçer sen içini ferah tut unutma çok kutsal bir görev icin bu acılara katlaniyoruz 🥰
Merhaba hastaneye gittiniz mi bende evde aynı şekildeyim 3 4 gündür ama olması gereken bişeydir diye düşündüğüm için gitmedim doktora aşılamada sordum aslında şişlik normal mi diye doktora hoca nefes darlığı olurşursa ve şiddeti artarsa acile gel dedi ama şuan ilk günlere göre ağrı yok sadece karnım kocaman birde aşılama sonucunuz ne oldu inşallah iyi haber almışsınızdır bende dün aşılama oldum da

Ayyyy kıyamam ya sen mahvolmuşsun ….. gelmiş geçmişler olsun bidaha yaşama inşallah 🤍 yumurtaların nasıl küçüldü acaba çok uzun sürdü mü küçülmesi

Anladım kuzum benim içeride hala yumurta var onların küçüklmesi lazım hiç idrar sorunu yaşamadım ama yumurtalarımın boyutu kafam gibi o şişirdi galiba beni benimki de geçer inşallah 1 haftaya 🥺
Merhaba hastaneye gittiniz mi bende evde aynı şekildeyim 3 4 gündür ama olması gereken bişeydir diye düşündüğüm için gitmedim doktora aşılamada sordum aslında şişlik normal mi diye doktora hoca nefes darlığı olurşursa ve şiddeti artarsa acile gel dedi ama şuan ilk günlere göre ağrı yok sadece karnım kocaman birde aşılama sonucunuz ne oldu inşallah iyi haber almışsınızdır bende dün aşılama oldum da

Canım benimki yeni drgil ama oğlum şuan 3 yaşında.4 sene önce ohss oldum ben bende ilk normaldir diye düşünmüştüm ama idrar yapamamak çok fenaydı.ohs bin dereceleri varmış benimki biraz ağırdı. 3. gün gittik hastaneye iğne ilaç rahatlatti

Arkadaşlar çarşamba günü aşılama yaptırdım sonra Ohss olduğumu öğrendim bugün hastaneye yatırdılar 🥺 öyle çok ağrım sızım yok hissettiğim ama yumurtalarım kafam kadar olmuş bir de göbeğim 5 aylık gibi oldu. Benim sorum şu Ohss olup hamile olan var mı ? Lütfen yazar mısınız başına böyle bişey gelen kim varsa.. size çok ihtiyacım var
Merhabalar ohss den yani opudan kaç gün sonra regli oldunuz. Bende ohss geçirdim 3 ocakta opum vardı 5 gün hastanede yattım ama böyle bir ağrı yok şiddetli idi benimki sonda taktılar hatta çiş çıkışımı beğenmedikleri için 🫣 şimdi evdeyim ağrılarım azaldı şişkinlik hala benimle ama regli olduğunda rahatlarsın dediler. Merak ediyorum gecikme yapıyor mu bu durum çünkü yumurtalıkların aşırı büyümüş benim eski haline dönmesi uzun sürer dediler.

Back