• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bende balıkesirde oturuyorum ve zeytin var ben de de

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul
Küçükkuyu taraflarında ufak bir tarlamız var oradan zeytin elde ediyoruz yan tarlalardakilerden alabilirm
isteyen olursa size yapılmış halinin resimlerini gelecek haftasonu ekip yolluyabilirim

bana ne tür istediğinizi söylerseniz yardımcı olurum
en azından nereden geldiğini bilirsiniz

yağda bulabilirim ama ben yapmıyorm beni aldığım yerden alabilirim

Küçükkuyu taraflarında ufak bir tarlamız var oradan zeytin elde ediyoruz yan tarlalardakilerden alabilirm
isteyen olursa size yapılmış halinin resimlerini gelecek haftasonu ekip yolluyabilirim

bana ne tür istediğinizi söylerseniz yardımcı olurum
en azından nereden geldiğini bilirsiniz

yağda bulabilirim ama ben yapmıyorm beni aldığım yerden alabilirim

Merhaba. Aslında benim aradığım bir zeytin var da bilmiyorum oralarda var mı? İsmi Alyanak'mış. Pembe/kahve gibi bir rengi var ve orta boy bir zeytin. Aylar önce bulunduğum ilde bir market sattı ama bir daha bulamadım...

Merhaba. Aslında benim aradığım bir zeytin var da bilmiyorum oralarda var mı? İsmi Alyanak'mış. Pembe/kahve gibi bir rengi var ve orta boy bir zeytin. Aylar önce bulunduğum ilde bir market sattı ama bir daha bulamadım...

merhaba
ben duymadım ama sorarım sizin için
bu arada bebeğiniz eger gününde doğarsa benim doğumgünümde doğuyor :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah

merhaba
ben duymadım ama sorarım sizin için
bu arada bebeğiniz eger gününde doğarsa benim doğumgünümde doğuyor :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Çok teşekkür ederim:49: sanırım bu gidişle gününde pek gelmeyecek bebek, haftaya doğum gözüküyor... Zeytin için de sizden haber bekleyeceğim ve ayrıca teşekkür ederim

:16:Canım konun hayırlı olsun.O kadar gömülmüşüm ki ben kendi konuma yeni konuları hiç görmemişim.Hayırlı satışlar bol kazançlar olsun :)

Merhaba konunuz hayırlı olsun;
Yeşil kırma zeytin var ise irtibata geçmek isterim...

:16:Canım konun hayırlı olsun.O kadar gömülmüşüm ki ben kendi konuma yeni konuları hiç görmemişim.Hayırlı satışlar bol kazançlar olsun :)

sağol canım
çok teşekkürler
kolay gelsin sanada hayırlı işler :)
nar ekşimi unutma ucuzlayınca haber ver hayatım bir de kuru fasulye

İkiside aklımda canım bugün ekşiyi sordum henüz yok dediler gelince haber verecekler canım ona göre gerekirse ben yapacağım onuda:16:

Merhaba konunuz hayırlı olsun;
Yeşil kırma zeytin var ise irtibata geçmek isterim...

merhaba size kırma ve çizik resimleri yolluyorum.birde yağ resmi.
kırma 10 tl
yağ 13 tl

$P9122097.JPG $P9122098.JPG $P9122099.jpg $P9152119.JPG $P9152120.JPG

merhaba diyet siyah zeytin var mı acaba ? bebişlerimin kahvaltısı için kullanıyorum da tuzsuz ve yağsız hazır alıyorum ama taze taze sizden almak isterim varsa

Back