25. haftamın içindeyim bi kaç gündür belim ve kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi.Ağrım arttığında akıntım geliyor üstüne.Birde bebeği daha çok aşağıda hissediyorum vajinaya doğru tekmeler daha yoğun. (Bulunduğum yerde dr sıkıntısı var ilgilenilmiyor bu şikayetleri söylediğimde duymuyor bile değilki muayene etmek.) Bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi kesinlikle ultrason muayensi olmalı mıyım napmalıyım?
cnm bende 27. haftama girdim kasık ağrıları değil ama kalçamın üzerinde çok sık ağrı yaşıyordum bıçak gibi saplanan ve yürümekte zorluk çektiğim ağrılar birde bacaklarıma gece uyurken kramplar giriyordu doktora söyledim geçen haftaki kon. de magnezyum verdi şimdi kullanıyorum çok daha iyiyim ağrılarım geçti.Bende bu sıralar bazen aşağıda hissediyorum oğlumu ama dinlenince geçiyor.Yinede kesin olarak bir şey diyemem Doktor tavsiyesi şart.
akıntıdan kastın ne canım :| suyun falan olmasın allah korusun mutlaka doktora git.. benim doğumda sancıyla birlikte suyum geliyordu onu hatırladım.. inşallah bişeyler için geç kalmamışsındır..
akıntıdan kastın ne canım :| suyun falan olmasın allah korusun mutlaka doktora git.. benim doğumda sancıyla birlikte suyum geliyordu onu hatırladım.. inşallah bişeyler için geç kalmamışsındır..
bilmiyorumki canım böyle benzetmek gerekirse sümüksü gibi akıntı kimi zamanda sulu gibi bide kuruduğuında iç çamaşırımda yağ izi gibi iz bırakıyor. drm yok malesefki gitttiğim dr önemsemedi bakmadı bile muayene etmedi bakmadan ağrır normal dedi gönderdi ondan çok kafama takıyorum
canım bu dönemlde insan çok evhamlı oluyor.. saat tut bakalım düzenli mi değil mi.. 1-2 saat listele dakika dakika süresini ve aralıklarını eğer düzenli değilse belkide yalancı kasılmalarındır..
şöyleki dün belim ve kasıklarım ağrıyrodu daha çok bugünse vajinada baskı hissediyorum özellikle bi ağırlık var gibi bugünkü akıntımda damla damla su gibi.