Premature Bebekler Arkadaşlar bebekleriniz şu an kaç aylık ve kaç kilodalar?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bende 36. haftada doğum yaptım.kızım 2.500 kg doğdu.1 hafta küvezde kaldı.küvezden çıkardığımızda 2.100 kg dı.ayrıca sarılık olmuştu.sarılığı geçti dizanteri oldu ve kilo alamadı.3 haftada ancak düzeldi.banyosunu bile kaynamış beklemiş suyla yaptırdık.şimdi çok şükür düzeldi.düzeldikten sonra haftada 300 gram almıştı şimdi 420 gram almış.ayın 2 sinde 2 aylık olacak ve 4000 kg yaklaşacak.benimki hem anne sütü alıyor hem aptamil alıyor.ikisinide veriyorum.bide ben aptamili 35.700 e alıyorum 900 gramlığı...

mama konusunda marketlerin dönem indirimleri oluyor...genelde 900gr lık 35 civarı bide ıslak mendil hediyeli atrı ona parada vermemiş oluyorum...ama benim sorunum bu mamayı ne zaman bırakacaz...gerçi burdakı annelerin bebişleri barışdan küçük...barış 15 aylık olcak ama düzeltilmiş 13 aylık...doktorlar da herbiri farklı bu konuda süt için erken diyen var başla diyen var.milupaya kalsa 3 yaşına kadar mama içirecekler.emiziremeyim mama veren arkadaşlarımda birisine 8 aylıkken kes demiş doktor biri 15 aylık olana kadar.bilgisi olan varmııı...benim için parası veya hazırlaması için diil bu mamalarla fazla şişirmemek ve doğal olanın yenmesi....

mama konusunda marketlerin dönem indirimleri oluyor...genelde 900gr lık 35 civarı bide ıslak mendil hediyeli atrı ona parada vermemiş oluyorum...ama benim sorunum bu mamayı ne zaman bırakacaz...gerçi burdakı annelerin bebişleri barışdan küçük...barış 15 aylık olcak ama düzeltilmiş 13 aylık...doktorlar da herbiri farklı bu konuda süt için erken diyen var başla diyen var.milupaya kalsa 3 yaşına kadar mama içirecekler.emiziremeyim mama veren arkadaşlarımda birisine 8 aylıkken kes demiş doktor biri 15 aylık olana kadar.bilgisi olan varmııı...benim için parası veya hazırlaması için diil bu mamalarla fazla şişirmemek ve doğal olanın yenmesi....

cnm ek gıda almıyormusunuz ? 1 yaştan sonra çok fazla mama almadıkalrını biliyorumm

benim kızım 8 aylık doğdu şimdi 7. ayında, 7600 gr, benimki de inanılmaz hareketli, yerinde 5 dakka durmaz mı bir bebek yaaa, hiperaktif bebek diye bişey varsa benimki ondan

kızlar tmerhaba tekrar başlık açmak istemedim benim bebişlerde muhtemelen prematüre doğucaklar bez alıp stok yapıcam kaç kg başlıyor primanın falan varmış 2 kg başlayan onlarmı yoksa daha küçük olanları varmı bilen varsa yazarsa sevinirim

canım bende ilk başta primanın 2kg olanını kullanmıştım başka var mı bilmiyorum

pitos cnm eşimşn iş arkadasları bize bez hediye etmişti

pirima 2 numara 3-6 kilo almışar 12 paket 98 tane vardı içinde

tabi bizimkiler 2500 gr altında olduğundan olmadı pramatüre bebek bezi kullandık yalan olmasın 4- yada 5 paket molfixsin 16 tl den almıştıkyani 3 kiloyu geçince kullanamadık pramatüreyi ilk basta büyük bez olmuyor zor oluyor 3 kilodan sonrada 2 numra çok iyi ben 3 ayıma kadar kullandım bezleri tam yetti 98 paket bez bize 1 hafta gidiyordu şimdi 3 numradayız .....ama yakın tarihde oda değişecek

stoğunu 2 numra 3-6 kilo arası yap cnm ben bilmiyordum ahh bilseydimm almazmıydım sonrası içinde 3 numra yani 2 ve 3 numra bez biriktirsen 10 adet hiç başın ağrımaz

bnm kuzum 15 aylık ve 11 kg neyakikki biraz zayıf ama boyu uzun bnm bebegimin ayrıca çok hareketli hiperaktiff yanii ondannda ki,lo almıo

Benim kzimda duzeltilmis 3 aylik 6600 kg sukurler olsun kizlar gece uykusunu bolmuyorum ben doktor uykuda gidadir dedi emziriyorum sadece geceleri uyku arasi cok sutum yok ama azda olsa anne sutu yariyor bebege.bu arada beren 30+5 dogdu 1670 gr olarak dogum yasi 5 ay 5 gunluk ek gida olarakta gunde bir ogun hip organik meyve pureleri var tadlari cok guzel hicbir koruyu madde yok icinde daha 2 3 gun oldu sadece oglen veriyorum Kizima ama sadece onu bu arada gelisim olarak yasitlarini yakaladik biz tavsiye ederim

Mrb, benim paşalarımda 32+5 te birisi 2200gr, diğeri 865 gr doğdu,büyük 16 gün, küçük 47 gün küvezde kaldı , bugün tam 8 aylık olduk, düzeltilmiş 6.5 aylığız. Çok şükür hiçbir sağlık problemimiz yok, büyüğüm 8800kg, ama küçüğüm 6200 gr:( kilo aldırmak için çok uğraştık ama doğum kilosunu düşününce çok yol katettik, napalım bigün yaşıtlarımızı yakalarız heralde;)

Back