• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları arkadaşlar bebeginiz uyurken çok terliyormu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

FOKURFOKUR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
458
1
118
Diğer
arkadaşlar bebegim uyudugu zaman çok terliyor kafası ve sırtı ince battaniye yaptıgımda bile oluyor aynı durumu yaşayanınız ve bu sorunu çözeniniz var mı .teşekkürler

çocuğun altına battaniye türü şeyler koyma birde yorgan örtüyosan pamuk olsun battaniyede terletir battaniyeyide yorgan kılıfına geçir derim

benim oğlumda da oluyor 20 aylık hep oluyor.hiç örtmesem bile.sırtına hep havlu koyuyorum uyuyunca daha sonra havluyu çıkartıyorum üzerini değiştirmektense hem uyanmamış oluyor.

bence öncelikle dr da götür bi bazı bebeklerde demir eksikliğinden de olabilir, eğer yoksa demek ki terleyen bebektir ırsi diyorlar birde anne veya baba çok terliyorsa ondan da olabilir...

teşekkür ederim arkadaşlar.dr demir ilacı verdi d vitamini ampulude kanıda iyi çıktı tahlillerde ama yine terliyor sanırım ırsi.

Back