canım endıselenme , o cıhaz cok hassas oldugu ıcın tepkıyı alamazsa negatıf gosterıyor,bız teste gıttıgımızde yapan doktorla konusmustuk,ve bızım doktorumuz bızı 2 aylılkken gonderdı bu teste daha once yapılanlar yanıltabılıyormus
siz 2 aylıkken mi yaptırmıştınız canım
ya bakıyorum genelde her sese tepki veriyo ama ne biliyim evham yaptım işte
hemşire kızda böyle cıkmaması gerek falan dedi 2. de düzeliyo dedi kulak burun bogaza gönderdi bizi kulakla ilgili bi sorun yok dedi doktor 1 ay sonra tekrarlayın kulak testini gene böyle cıkarsa işitme merkezine gidicekmişiz orda bera testi varmış onu yapıcakmışız
doktorlar abartıyı ve kafa bulandırmayı çok seviyor... bebeğinin neye tepki verdiğini senden iyi kimse bilemez, işitme problemi olan çocuk evdeki sese tepki verirmi hiç... kafaya takıpta üzme kendini...
sagolun arkadaşalr böyle okudukca rahatlıyorum sürekli ses yapıyorum cocugumun yanında hemen gözünü acıyo yada sıcrıyo ama işte bazı doktorlar hemşireler insanı telaşlandırıyolar rahatlatıcakları yere inşallah gercekten iyidir yavrum
saglıkla kalın
merhaba arkadaşlar benimde bebeğimin sol kulağı geçemedi işitme testinden acaba şitme testşnden geçmeyipte bebekleriduyanlar var mı?bebeğim 5 gnlükken ypılmıştı.10 ünlkken tekrarlancak ama ben çok korkuyorum şimdiden
kızlar cokkk moralim bozuk bebegimin dogum sonrası işitme testi negatif cıktı
cogu bebekte dogdugu an böyle cıkabiliyomuş
3 hafta sonra yani bugün tekrar yapıldı gene negatif cokkk moralim bozuldu
ama yavrum yanından gecerken laminantin cıkardıgı sese bile sıcrıyo
yüksek seste uyanıyo
ben anlamadım arkadaşlar bi bilgisi olan varsa lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?