Çocuk Hastalıkları Arkadaslar bebeğimin kafası ve bacağı titriyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
inşallah bisey cikmaz benimkinin de gelisimi cok iyi tam 3.5 ayligiz bugun kafasini rahat tutuyor ilk aydan gulmeye basladi 2. aydan beri aguluyor göz takibi vs. herseyi iyi ama 2. aydan beri iki ayaginda da titreme oluyor kucagimda emzirirken geceleri dr gecmesi gereken bir refleks gecmiyorsa beyin hasarini düşündürür dedi (periventriküler lökomalazi ya da ileri boyutu serebral palsi Allah korusun) ama bakiyorum cocukta baska hicbir bulgu yok...titreme gecmeyince de icim rahat etmiyor...gecmezse kesin goturecegim cocuk nörolojisine...

cok sevindim adiniza inşallah bizim de bisey cikmaz ve gecer ya düşünmekten uyuyamiyorum valla yerli yabanci bütün makaleleri okudum hamileyken down sendromu riski vardi 9 ay onun korkusunu yaşadim şimdi de bu...Allah bu sekilde imtihan ediyor heralde beni

Icin rahat olsun inşallah bisey cikmaz. Şu da çok onemliymis gittiğim 2 doktor da aynı şeyi bana sormuştu. Titreme olduğu zaman ellerimizle ayaklarını tuttugumuzda titreme duruyor mu durmuyor mu? Ona göre doktorlar farklı tanı koyuyorlar. Insallah Bebeğinizin bişeyi yoktur benim içime öyle doğuyor. Rabbim şifa versin.

Duruyor hatta kendisi diger ayagina sürtüp durduruyor artik :)) cok sagolun inşallah Rabbim tum hastalara sifa versin bu arada yine hamilesiniz galiba saglicakla kucaginiza alin insallah...

Duruyor hatta kendisi diger ayagina sürtüp durduruyor artik :)) cok sagolun inşallah Rabbim tum hastalara sifa versin bu arada yine hamilesiniz galiba saglicakla kucaginiza alin insallah...
Evet yine hamileyim çok sağolun :)) eğer titreme tuttuğunuz zaman duruyorsa bu iyi bişeymis. Doktor bana söylemişti ama benimki durmadıgi için doktor suphelenmisti epilepsi den. Hamdolsun ki bişey çıkmadı. Sizinkin de de yoktur Allah in izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…