- Konu Sahibi flowersgarden
Merhaba, sütünüzü sağıyormusunuz sürekli?Benim bebeğim 29 günlük. doğduğundan beri göğüs ucum olmadığı için mememi tutamadı. Silikon uç ile emziriyorum. Çok süt gelmiyor bu uç ilede. on kere çekiyor bir kere ağzına süt geliyor yoruluyor uyuyor. Sütüm başlarda iyi gibiydi, şimdi bir sürü şey yiyorum içiyorum 160-170 cc süt çokıyor günde kilo alımı az olduğu için doktor mama takviyesi verdi. mecbur kaldım. ben emziriyorum diye sevinirken meğersem ememiyormuş yavrum. Annem sürekli silikon ilede olsa emzir deyip duruyor. sağma diyor. sağınca azalır diyor. Sizcede öylemi? sütüm olduğu kadar sağıp biberon ile vermekle emzirmek arasına çok kararsız kaldım. Emzirince saatlerimiz memenin başında geçiyor. ben emziriyorum önce bakıyorum çok aranıyor süt gelmemeye başladı ardından mama veriyorum. bu seferde 2-3 saat geçmiş oluyor. doktor 2 saatte bir beslenmesi gerektiğini söyledi. e böyle 2-3 saat geçince tekrrar beslenme saati geliyor. tekrar mama yaoıyorum. tekrar emziriyorum derken uykusu kaçıyor. bütün gün uyanık kaldığıda oluyor.gazını çıkarayım derken altını değitirmem gerekiyor. Bir kısır döngü hlainde devam ediyor bu süreç. ne yapacağımı şaşırdım. sürekli sütünü sağıp veren varmı? Sütünüz azaldımı? Yardım lütfen. Teşekkürler...