Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçenlerde aldım aqua mavi lacivert oldu tamam hoş güzel çok belli olmadı lens olduğu rengi dışında ama kesinlikle göremiyorum burnumun ucunu göremiyorum denilebilr yani okadar bulanık görüyorum tamam gözüm lensi kabul etmiyo ama freshlooklarda 1 2 saatte bulanıyodu verdim baktılar bişey yokmuş sağlammıi lensler şimdi tekrar verdim merkezimi bi yere yolladılar bende freshlook en iyisi
ben geçenlerde aldım aqua mavi lacivert oldu tamam hoş güzel çok belli olmadı lens olduğu rengi dışında ama kesinlikle göremiyorum burnumun ucunu göremiyorum denilebilr yani okadar bulanık görüyorum tamam gözüm lensi kabul etmiyo ama freshlooklarda 1 2 saatte bulanıyodu verdim baktılar bişey yokmuş sağlammıi lensler şimdi tekrar verdim merkezimi bi yere yolladılar bende freshlook en iyisi
aa cnm hayırlı olsun lenslerin..çok yakışmış güle güle kullan..rengini beğendim fazla sırıtmıyor..kullanımı nsl peki tatlım rahat mı ?? hareli bu değil mi?? yılllık aynı zmnda
ben bugun b&l green tourquise denedm çok doğal durdu mavi gibi durdu onu almak istiyorum internetten sipariş vericem ama bu renk b&l nin hangi grubunda bilmiyorum optima naturel look falan var hiç bilmiyorum hangisini alıcam ben kızlar yardım??
birde bu rengin bulundugu grup yıllık mı aylık mı, nette araştırdm pek bulamadm.