biliyorum böyle konular önceden de açılmıştır ama bana özel fikirlerinize ihtiyacım var.19 yaşındayım ve göğüslerim büyümedi psikolojik bakımdan çok kötüyüm hiç aklımdan çıkmıyor kendimi tamamen salmış durumdayım bu problem yüzünden daha önce erkek arkadaşım dahi olmadı resmen battı balık yan gider hesabı iyice bakımsız çirkin oldum,kilo aldım,sivilceler pörtledi her taraftan,gerçekten iğrenç hissediyorum pazartesi üniversite başlıyor ama bu halimde gitmek dahi istemiyorum.anneme ne zaman göğüs problemimi açsam hemen konuyu kapatıyor ilgilenmiyor çalışmaya başlayınca yaptırırsın diyor ama ben bu şekilde yaşayamıyorum.ha bide boyum uzun yüzüm de iyi ama basenlerim var göğüslerim yok dişlerimde tel var bu gidişle evde kalıcam diyede düşünmeden edemiyorum,çok kötüyüm arkadaşlar nolur yardım edin.......
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bana yardım edin.
- Konu Sahibi mhr98
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?biliyorum böyle konular önceden de açılmıştır ama bana özel fikirlerinize ihtiyacım var.19 yaşındayım ve göğüslerim büyümedi psikolojik bakımdan çok kötüyüm hiç aklımdan çıkmıyor kendimi tamamen salmış durumdayım bu problem yüzünden daha önce erkek arkadaşım dahi olmadı resmen battı balık yan gider hesabı iyice bakımsız çirkin oldum,kilo aldım,sivilceler pörtledi her taraftan,gerçekten iğrenç hissediyorum pazartesi üniversite başlıyor ama bu halimde gitmek dahi istemiyorum.anneme ne zaman göğüs problemimi açsam hemen konuyu kapatıyor ilgilenmiyor çalışmaya başlayınca yaptırırsın diyor ama ben bu şekilde yaşayamıyorum.ha bide boyum uzun yüzüm de iyi ama basenlerim var göğüslerim yok dişlerimde tel var bu gidişle evde kalıcam diyede düşünmeden edemiyorum,çok kötüyüm arkadaşlar nolur yardım edin.......
Merhabalar canım. Bu psikolojiyi çok iyi biliyorum. Göğüslerin küçük ve müthiş bir isyan halindesin. Yaptırabilecek durumun yok, destekleyen de. Fakat tüm hayatını buna bağlamanın saçmalığını da ancak yine sen kendin anlayabilirsin. Yakın bir zamanda, müthiş zorluklarla göğüslerini büyütmüş biri olarak, sana bak küçük göğüslü çekici kadınlar da var gibi saçma cümleler kurmayacağım tabi. Şuan herkes önce senin göğüslerine bakıyormuş gibi de geliyor olabilir. Yani şu gün yaptırıyor olsan bile zaten en iyisi 1-2 haftadan önce hayata dönemeyeceksin. Sonra da yok şekillenmesi, yok yumuşaması, masajı derken tam hali 6 ayı bulacak yine de.. Battı balık yan gitmesin. Kolsuz yaşaman gerçekten çok güç olurdu ya da başka bir uzvunsuz. Ama meme böyle birşey değil. Bak ne güzel okuyormuşsun da. Otur ve kendine bir amaç koy. Ben şu kadar senede bu parayı biriktiririm. Şu zaman da yaptırırım diye. Kendinden vazgeçme sakın. Umarım az da olsa yardımı olur... :))
- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Merhabalar canım. Bu psikolojiyi çok iyi biliyorum. Göğüslerin küçük ve müthiş bir isyan halindesin. Yaptırabilecek durumun yok, destekleyen de. Fakat tüm hayatını buna bağlamanın saçmalığını da ancak yine sen kendin anlayabilirsin. Yakın bir zamanda, müthiş zorluklarla göğüslerini büyütmüş biri olarak, sana bak küçük göğüslü çekici kadınlar da var gibi saçma cümleler kurmayacağım tabi. Şuan herkes önce senin göğüslerine bakıyormuş gibi de geliyor olabilir. Yani şu gün yaptırıyor olsan bile zaten en iyisi 1-2 haftadan önce hayata dönemeyeceksin. Sonra da yok şekillenmesi, yok yumuşaması, masajı derken tam hali 6 ayı bulacak yine de.. Battı balık yan gitmesin. Kolsuz yaşaman gerçekten çok güç olurdu ya da başka bir uzvunsuz. Ama meme böyle birşey değil. Bak ne güzel okuyormuşsun da. Otur ve kendine bir amaç koy. Ben şu kadar senede bu parayı biriktiririm. Şu zaman da yaptırırım diye. Kendinden vazgeçme sakın. Umarım az da olsa yardımı olur... :))
yukarıda kırmızyla işaretlediğim yeri, ben söyleyebilirim :)
bence hiç saçma bir cümle de değil..çok güzel dünya starları göğüsleri küçük fakat çok seksi ve güzel :)
bence göğüs herşey olmamalı hayatında..zamanla kilo alırsın olgunlaşırsın mutlaka biraz değişkenlik gösterir.
ayrıca çift silikon,çift kat sütyenler satılıyor, cutemom diye bir üyenin yorumunu okumuştum bu konuyla ilgili ona sorabilirsin bence.
o silikonlu sütyenler bence bir nebze kendini iyi hissettirebilir, ve hoş kıyafetlerle daha çok dökümlü kıyafetlerle bu eksiğini kapatabilirsin, bence bu kadar hayatını karartmaya lüzum yok :)
bence hiç saçma bir cümle de değil..çok güzel dünya starları göğüsleri küçük fakat çok seksi ve güzel :)
bence göğüs herşey olmamalı hayatında..zamanla kilo alırsın olgunlaşırsın mutlaka biraz değişkenlik gösterir.
ayrıca çift silikon,çift kat sütyenler satılıyor, cutemom diye bir üyenin yorumunu okumuştum bu konuyla ilgili ona sorabilirsin bence.
o silikonlu sütyenler bence bir nebze kendini iyi hissettirebilir, ve hoş kıyafetlerle daha çok dökümlü kıyafetlerle bu eksiğini kapatabilirsin, bence bu kadar hayatını karartmaya lüzum yok :)
Cümlemin başında da söylediğim gibi "yakın zamanda meme operasyonu geçirmiş" biri olarak, küçük göğüslü dünya starlarını örnek göstermem benim için çok saçma bir durum olur :)) Böyle düşünüyordun madem niye yaptırdın demezler mi
Göğüslerinden memnun olmayan bir kadına teselli değil seçenek sunmak daha mantıklı ve rahatlatıcı. Mesajının devamında senin de yaptığın gibi..
- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Cümlemin başında da söylediğim gibi "yakın zamanda meme operasyonu geçirmiş" biri olarak, küçük göğüslü dünya starlarını örnek göstermem benim için çok saçma bir durum olur :)) Böyle düşünüyordun madem niye yaptırdın demezler mi
Göğüslerinden memnun olmayan bir kadına teselli değil seçenek sunmak daha mantıklı ve rahatlatıcı. Mesajının devamında senin de yaptığın gibi..
teselli de lazım :) ama bu teselli değil gerçekten öyle :) çevremde de çok görüyorum, göğüsleri küçük bayanlar ama o kadar şık giyinip,makyajla vs. bunu kapatıyolar kimse tuhaf bakmıyor artık :) ee malum sıfır beden moda artık:) sıfır beden olunca da ister istemez göğüsler küçülüyor..
operasyon çok zorlu bir süreçtir eminim, bu yüzden insanın kendi içinde halletmesi gerekiyor öncelikle..
gerçekten teşekkür ederim ama göğüslerim olsa küçük olmasını falan problem yapmayacağım yani çocuklarınkinden biraz büyük öyle diyeyim ama yinede yazdıklarınız çok moral verdi hemşirelik okuyacağım 22 imde falan mezun olup 1 yıl dada para biriktirip yaptırmaya karar verdim çok teşekkür ederim gerçekten bu konuyu kimseyle rahat konuşamıyordum netten dahi olsa içimi boşaltmak çok iyi geldi :)
çok geçmiş olsun size :) umarım hemen sağlığınıza kavuşursunuz :) ama alttada söyledim göğüslerimin küçük olması problem olmazdı benim için ama ergenlikte gelişmedi.boyum 1.70 kilom 72 göğüs ölçüm 70/75 i dolduramıyorum bile siz düşünün ):
hiç şüphesiz ruh halimi çok iyi tanımlamışsınız ve yazdıklarınız için teşekkür ederim kesinlikle kararımı verdim yaptırıcam hemşirelik okuyacağım zaten 1 yıl da rahat biriktiririm ben parayı ve kilolarda gidecek bu şekilde yaşayamam kesinlikle :) çok çok çok teşekkür ederim :)
hiç şüphesiz ruh halimi çok iyi tanımlamışsınız ve yazdıklarınız için teşekkür ederim kesinlikle kararımı verdim yaptırıcam hemşirelik okuyacağım zaten 1 yıl da rahat biriktiririm ben parayı ve kilolarda gidecek bu şekilde yaşayamam kesinlikle :) çok çok çok teşekkür ederim :)
Birbirimizi en iyi biz anlayabiliyoruz. Benim de göğüs dokum yoktu. Aynen senin söylediğin gibi ergenlik döneminde gelişmedi. Üzerine bir de emzirdim. Önce biraz büyüdüler, sonra hiç kalmadılar. Bu forumda aynı konudan muzdarip o kadar çok kadın var ki. Çoğunun da keyfi değil meme operasyonları. Aynı senin gibiler. Kendini asla yalnız hissetme.
Hatta ben eminim ki çok da güzel bir kızsındır Hiç sıkma canını. Herşey gönlünce olsun... :))